Kada bi imali 300 e koji bi telefon kupili, pomazite :)
Printable View
Kada bi imali 300 e koji bi telefon kupili, pomazite :)
Hajdemo ovako - neću temu slati u smeće jer si novi.
1. preporučio bi upoznavanje s pravilima ;).
2. ovakav kriterij je preopširan - nisi naveo gdje kupuješ: Hrvatska ili inozemstvo
način: prepaid ili pretplata ili oglasnik
stanje: potpuno novi ili korišteni (ako je oglasnik)
Aha aha... Okie :)
A Hrvatska, Bosna, tako nesto. I nov da je, to obavezno. :)
Ajde bar još malo detalja - smart/dumb, koji OS preferiraš, šta ti je bitno...
Inače vjerujem da nećeš dobiti nikakve korisne savjete.
obicno onima kojim treba smartfone vec znaju koji im ulaze u uži izbor.
dakle sam izaberi 5.modela prema specifikacijama,recenzijama sa neta pa ce mo ti reci koji je od tih najbolji.
Glavnu ulogu ima i gdje kupuješ telefon,trgovina ili oglasnik.
npr.u trgovini galaxy ace 2 košta 2000 kn,a za 2600 u oglasniku možeš naci novu xperia s(hd ekran,full hd video,12mpx kamera)
...jedino ako misliš kupiti 'obicni'telefon onda takvih novih od 300€ neznam dali sad ima,nekada je bilo..(lg prada,nokia vertu,samsung armani)
Aha, eto npr. ta xperia s mi se svidja pravo. Nju bi mi preprucili?
Pobogu, pa valjda imaš barem NEKAKVA očekivanja od mobitela? Pa daj ih spomeni. Ili ti je stvarno potpuno svejedno?
Preporučili? Za ŠTO? Nije i ne može biti ista preporuka ovisno jel ti je bitnije slikanje, glazba, baterija, fluidnost...
Pa top dva prioriteta definitivno baterija i kameta, nakon toga glazba.
Kad si tako skroman i škrt na rijecima ja mislim da bi ti bio zadovoljan jednom Nokiom N8.
Za 300€ nema sad nešto ekstremno dobro da bi ti od prve preporucili.
http://www.gsmarena.com/nokia_n8-3252.php
E pogledat cu ovo, hvala :)
E gorski gorski :) Evo ti i od mene savjet... xperia arc S. Imaš ju za 300 eura naći novu a pošto sad ni sam neznaš što bi kasnije shvatiš da ti je taj odličan. Od dobre kamere i ekrana, do android sustava i hrpe aplikacija!
Ja bih ti preporučio Galaxy S3 mini ili HTC 8S...