Frajer je uspio stavit flex od v3 na flexanu v525@v600 i veli da cak brze radi od flexa v620,Sad da li ima kod nas neko da to proba nek se javi,ja jos nebi jer nisam siguran bas. ;D
Printable View
Frajer je uspio stavit flex od v3 na flexanu v525@v600 i veli da cak brze radi od flexa v620,Sad da li ima kod nas neko da to proba nek se javi,ja jos nebi jer nisam siguran bas. ;D
= Citat =:
Izvorno postao sirius
zanimljivo, to ne bih nikad očekivao...
koji je link za flex?
evo pa probaj al veli lik da nema ni zvuka ni slika ni filmica,sve moras namjestavat i ima 7.3mb memorije.
http://stuff.erased.us/PhoneStuff/Ne...x_full_1.2.rar
= Citat =:
Izvorno postao sirius
a sto nema ni zvuka ni filmic ni slika nije bed i ovako nemam ni jednu orginalnu stvarcicu od navedenih...
RAR je samo 132k!!! :eek:
A HS unutra je jedva preko 700k :eek: :eek: :eek:
Ma dobro je da IŠTA radi.
Nego, jel' probao netko? Ovo što veli Sirius, da nema zvuka, slika, filmova... Misli da nema fileova, ili da ne radi zvuk (kao na v620 flexu prije dodavanja onih fileova)?
Iskreno, ovaj 58R combo mi je OK. A nemam samo flex sa strane, tak da mi se nekak ne da isprobavat ovaj V3 pa poslije kad se vraam moram MonsterPAcknut sve skupa i opet sve porihtavat. Koliko god imam full-file-backup i sve seemove (mijenjane), ali ipak....
. Evi ja sam stavio flex od v3 na moju motorolu v525 . upalim mob nakon flexanja , početna animacija ista . čudom ima zvuka , samo nema melodija . više od 7000 kb prostora. za mene fakat bržija od v620 flexa kamera također meni je isti ali bržiji . ovako za proletavanje kroz nju čini se da ču ovaj flex ostavit na mobu. koristio sam multi flash flex program i trebalo mi je manje od 5 min samo još trebam nacvrcat ga svime i svačime i to je to . slobodno probajte jer radi makar je rar bio velik svega 132 kb al cudom radi . :klap: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ludnicaaaaa... E sada...kako ga komp prepoznaje (kao V3, ili?) i koji Triplets imaš s njim (4FR, 55R)???
Ja ću sačekati još malo, dok ne dobijem sve potrbne informacije (koliko troši bateriju, jel ima bugova,.........)
lako za prepoznavanje od strane kompa, imaš zapisan model u seemu, tamo upišeš model...= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
******, nisam imao više živaca čekati,pa sam skrkao flex..........i evo prvi dojmovi su ODLIČNI...za blago čudo u porukama već ima Status Report...kamera je totalno luda...nema ni jedne melodije/slike/teme/videa...NEMA SNIMANJA VIDEA :(...al ajd...imenik je dobio nadimak brzi... :) sve je za 5...kontam da je moja kombinacija super H1082 i 4FR
preporučujem osobno...
a ostavili su samo startup zvuk, a onaj boot screen je neizbrisiv, svi ga modeli imaju...= Citat =:
Izvorno postao OBA
to je neka opaka kompresija, kad ga izvlači iz 132 kB. a definitivno je super što nema nikakvih slika i melodija, nego fino čisto....
daj vidi malo kako se ponaša prema bateriji, probaj ga malo ubijat slikanjem, da vidimo imali bugova kakvih.
živjeli
a misli da nema zvukova, da ne radi zvuk, vjerujem da bi on drukčije odreagirao! jer to je onda beskoristan upgrade...= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Flex verzija SE8605AXXU504D....Ma ima jako dobar refresh rate na kameri...kad pišem SMS preko 250 znakova ne šteka...
javim za daljnje
A pas mater, nagovorili ste me!
Odoh gazit mob....čim ga backupiram kak treba...
ahhhhh, kuda to vodi :D
I mene ste nagovorili...i nimalo mi nije zao sto sam kupio moju V300 :-)...
= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
snimanje videa je nemoguće dobit na V525, HW zeza! preslab je. netko je valjda uspio osposobit, ali je bilo previše bugova, gotovo je mob neupotrebljiv
a snimanje videa bih htio na mobu al da bi ga nest koristio bas i nebi...al nema veze nek se najde ak moze a posto ne moze opet sve 5...lagano i mene nagovarate da ga unistim (vodafona) i dobim brzi mob...V3 dobro zvuci..lagano sam na rubu..moram sakrit kabel..= Citat =:
Izvorno postao Inovator
;D ;D
a ja taman htjeo reći za neki fakavi bug...ali evo preflexao sam ga i šljaka...ja sam vjerojatno nešto sjebao...Naime, gubile su mi se ikone u glavnom izborniku nakon što sam maknio ''kursor'' s njih...AL EVO RADI SAD!!!!!! Fala Allahu :)
evo stalno trošim bateriju .stalno slikam i mislim da ne troši puno bateriju. jedini bug je , ako stavite na kameri zvuk zatvarača slike na bilo koji zvuk meni se mob zbloka.ali to nije skoro nis. inace za sad sam jaaako zadovoljan.ljudi evo novi model motorole V525@V3 DOBRO ZGLEDA ZAR NE . javim se poslije idem ga napunit
Ovako...kada u početnoj postavi uključite Animaciju (prvo je uključite u seem 0032)onda se gube jebene ikone...tko to nema nek bude sretan, otherwise leave it on OFF, iliti ISKLJUČENO...
e da. i da bi mogao uopće instalirati mob preko BTa u MPTu morao sam editirati seem 0177_0001 (sa V3 na V600)inaće ne prihvaća mob...bolesno
iiii, kad se ude na novu poruku, automatski pocne pisati sav tekst VELIKIM slovima, iako je postavljeno na TAP Hrvatski...dakle, svaki put moram sa ABC1 prebaciti na Abc1
i primjetih, da na t-zones pocetnoj stranici nije skoro sve u tekst modu dok mi je mob bio V600, sada je sve u ikonama :)))))))
pa u *****...nemogu ući u Detalje zvona...samo kada stavim na vibraciju...ovo ostalo samo vrati na početni meni...HELP...WTF iz going on???
sa Triplet Tool Compilation stavi sve ring stilove na silent...
možeš i sa PST.= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
čini mi se da je netko samo osiramašio taj soft, da on inače ima svu multimediju, čim se ne da u profile, jer se vjerovatno vezani za neke melodije kojih nema