Izvorno postao Pinocio
Zeleo bih samo da pitam moderatora koji me je upozorio,da sam pred ban,ZBOG CEGA???
Da se razumemo Whiteboy,ne zelim nikakvu svadju,provokaciju ili pitaj boga sta... nego samo drugarski da dodjemo do zakljucka gde sam pogresio ili... pak imas nesto protiv mene?
To sto sam u topicu koji sam ja otvorio,rekao da bih bio u stanju kupiti nokiu 7710 i posle nekoliko dana je pokloniti Andrei na koristenje,zasluzuje opomenu pred ban???
Jesam li odstupio od teme???Mogu ti navesti bar nekoliko mnogo vecih odstupanja,ali nema bana,i ja se slazem da ga ne treba ni biti,jer treba na ovom forumu dopustiti malo i vica,humora....
Ja sam samo hteo da budem duhovit,a vi meni ban.A kada npr. mala otvori topic u kome kaze da se vratila posle duzeg vremena na forum,a moderatori (neki) pocnu na tom topicu komentarisati romantiku,muziku,albume (kakve to veze ima sa malom?)...
Da zakljucim,ne pisem ti ovo zato sto smatram da sam ja u pravu,ili ne daj boze da te isprovociram (pa ovo je tvoja teritorija,ti si ovde bog i batina),nego zato sto se stekao utisak da me samo cekas NA PENAL sto se narodski kaze!!! Kad se samo setim topica u kome me jedan clan toliko omalovazio da su ga i drugi clanovi opomenuli,a moderatori ostadose nemi.... e sada,ako sam zbog ovoga ovde jos i zasluzio ban,tek onda smatram da nije u redu,jer je ovo zalba,na koju rekoste da imam pravo!!!
POZDRAV!!!!