Kako doci do doticne u bonbonu, posto nemaju prodajna mjesta?
Pretpostavljam da je i za microsim postupak isti, ali nju bi mogao i narezat, dok ovo kolko vidim nema sanse...
Printable View
Kako doci do doticne u bonbonu, posto nemaju prodajna mjesta?
Pretpostavljam da je i za microsim postupak isti, ali nju bi mogao i narezat, dok ovo kolko vidim nema sanse...
A provaj pitati u t mobile centru.
Javi se SZKu, na FBu, Twitteru, mailom, sigurno ce se nesto rijesiti. Takva su moja iskustva...
Evo da javim saznanja za sve koje zanima, dakle posalje se broj, puk1 ime, prezime i adresa i oni ti posalju postom doma karticu i adapter koji zelis, neznam u kojem roku, bude sad narucio pa javim kad dodje ;) jos uvijek imam 3gs pa cu je koristit u adapteru....
A cuj, kako drukcije upogonit iphone 5? Izmislili prvo micro sim, a sad i ovo, po netu vidim da se da izrezat obicna u nano, ali mislim da bi poludio da je unistim i onda tjedan dana cekam da mi dodje postom ....
Samo da dodam da nakon sto su mi rekli da mogu dobit nano sim, jos uvijek ga cekam jer ih sad kao vise nemaju...ne kuzim....
Da, imamo problema s nabavkom nano sim-a :( Od kad čekaš?
Od 2.1., btw sad sam izrezao karticu prema uputama s neta i na svu srecu radi (premda zelim da dodje i ova original nano od Vas jer je ova moja sva nikakva, malo je manja od prave nano SIM :D ), ali ne kuzim foru da mi se u mailu veli da nema problema, i ja onda narucim a onda stize obavjest da nemoze trenutno?!
Zato jer smo ih bili napokon dobili i taman u to vrijeme ostali bez zaliha i sad čekamo nove :/ Bit će!
Internet je cudo, sad ste me zvali i saljete mi nano sim :jesus:
Jep, danas su cure i dečki pozivali svakog tko je naručio nano ;) sorry na čekanju!
@bonbon
Gdje se mogu kupiti microsim kartice za mobilni internet za tablet? Mislim na prodajna mjesta ili, pak, treba naručiti preko weba?
naručit preko SZK.
@mateob, preko weba možeš naručiti, stigne ti doma, plaćanje može i pouzećem http://www.bonbon.hr/ducan/sim-karti...et-sim-kartica
@zvorkapic.os, korisnička podrška radi zamjenske simove ili ako imaš obični sim, a trebaš micro/nano sim. :)
znam, pa to sam im rekao =)
Imam pitanje za @bonbon!
Da li se za internet sim karticu postavke "Dnevni internet paket" i "Jako veliki internet paket" mogu mijenjati preko korisničkih stranica (i provjeravati preostalo stanje) umjesto da se koristi SMS?
Možeš :) I mijenjati i provjeravati koliko je preostalo.
E sad imam još dva pitanja! Naručio sam mikrosim za internet i stigla mi je danas. međutim u kuverti mi je stigla i jedna obična simica (klasične veličine u recikliranom papiru). Da li je to još jedna na poklon ili je to sim za isti broj u slučaju da mi zatreba ova klasične veličine? I gdje je napisan broj simice, to nemogu nigdje naći??? Treba mi da ga registriram na korisničkim stranicama bonbona!!!
Najbolje se javi korisničkoj podršci na mail: bonbon@bonbon.hr i napiši ICC broj sa sima. To je onaj dugačak broj :) I onda će ti agent tamo pogledati koji je aktivan i riješiti sve :)