-
Samo razgovori
Ovako, trebam neku tarifu za baku i dedu. Jedino sto je potrebno su razgovori, oko 400 min mjesecno. Zasad su na tele2 knockout ili tako nesto i trose oko 100 kn mjesecno, a znam da ima puno jeftinijih tarifa. Ja sam ih mislio prebaciti na bonbon, svaka dva mjeseca kupe bon od 80 kn i jos im ja prebacim 10, to su dva paketa veliki razgovori (30 + 60 kn s popustom), ja im prvi put aktiviram paket, a dalje su uvjek automatski reaktivira, dakle to ispada 45 kn mjesecno.
Sad, zanima me dal mozda ima neka tarifa u bilo kojoj mrezi gdje se nudi oko 400 ili vise min razgovora za manje od 45 kn mjesecno?
I da je na bonove, ne pretplata
-
pa ak su oba na bonbonu imaju unutar mreze 1000 min za 1 kn... a pretpostavljam da ne saraju okolo, pa medjusobno razgovaraju i sa familijom? :D
-
Samo jedan mobitel imaju, treba im za pozivanje ostalih. Vise skoro ne koriste fiksni, tako da zovu i na mobilne i na fiksne mreze s mobitelom, trose oko 300-400 min mjesecno
-
a sto mislis o ovoj novoj tele2 bozicnoj tarifi? Bilo ju je moguce aktivirati i prosli i predprosli tjedan od cetvrtka do subote. Mozda ce se i ovaj tjedan moci aktivirati, pa svakako obrati pozornost. 1000min prema svima za 35kn
-
35kn za 1000min. plus uspostava poziva 0,25kn (za Zimsku opciju u Tele2), a u bonbonu je 60kn za 400min. bez uspostave poziva.
Mozda je bolje Zimska opcija ako je mogu jos aktivirati inace bonbon.
-
Zimska opcija je super ako nemaju puno pojedinačnih poziva, jer već uz samo dva poziva dnevno to iz izađe 50 kn. Znači to je opcija ako se povremeno jave obitelji pa se raspričaju. Ako pak baka i deda vode aktivan život :D i imaju puno kratkih poziva, onda definitivno bonbon.
-
Ta zimska isto izgleda ok, iskreno ne znam kolko imaju poziva mjesecno, al ipak mi se bolji cini bonbon. Imaju sigurno bar 20 poziva mjesecno, s tim dodje na 40 kn, znaci to je samo kojih 5 kn ustede u odnosu na bonbon, a moguce je i da usteda bude jos manja ili je uopce ne bude, odnosno da plate vise od 45 kn, pa mislim da se zbog tih 5-6 kn ne isplati riskirati... A i stari i ja smo na bonbonu pa bi mogli mi njih besplatno zvati.
-
Ustedi se dosta na uspostavama. Narocito izludi kad platis uspostavu a poziv traje par sekundi ili se upali famozna sekretarica
-
@macgyver
Koliko vidim ti cijelo vrijeme racunas da je veliki paket (400min.) razgovora na Bonbonu 45kn (...s tim dodje na 40 kn, znaci to je samo kojih 5 kn ustede u odnosu na bonbon)
Ne kuzim koja ti je to racunica, jer veliki paket razgovora kosta 60kn, a platis ga u pol cijene ako uplatis bon od 80kn.
-
Jedan mjesec uplati 80kn, pa dobije ga za 30kn, a drugi mjesec plati punu cijenu od 60kn...
(30+60)/2=45 kn
-
Dobro, ali nije dosta bon od 80kn jer 30+60=90 kn :)
-
Napisao je covjek da on prebaci jos 10kn tako da ima dovoljno..
-
Ok je računica, samo ta akcija jednog paketa u pola cijene sigurna je do samo kraja veljče. Pitanje je hoće li je biti dalje. http://www.bonbon.hr/usluge/paket-u-pola-cijene