Zanima me kako doći do dobrog BonBon broja, vidim u oglasniku da se prodaje više njih sa dobrom kombinacijom, pa me zanima kako bi ja došao do jednog dobrog broja tj. kombinacije pa da poklonim curi za ispod bora???
Thx...
Printable View
Zanima me kako doći do dobrog BonBon broja, vidim u oglasniku da se prodaje više njih sa dobrom kombinacijom, pa me zanima kako bi ja došao do jednog dobrog broja tj. kombinacije pa da poklonim curi za ispod bora???
Thx...
Bonbon ti daje mogućnost odabira kakav broj želiš prije aktivacije kartice:
http://www.bonbon.hr/ducan/sim-kartice/broj
Možemo ti mi pokloniti i poslati poštom, javi mi se na PM. :)
I kako će on doći do dobrog broja ako mu vi pošaljete karticu poštom? Dobit će neki broj tipa 097 7604238 i morat će opet sam napikavati neki slobodan broj. Do sad su vjerojatno i svi bolji sa početnom šesticom zauzeti.
igordj je pitao kako do broja, mi mu samo nudimo opciju. :)
Pa valjda sam ja lud i ćorav. Igor je pitao kako doći do DOBROG bonbon broja. A čitanjem cijelog njegovog posta sasvim je jasno što želi.
Ali je nejasno kakav odgovor misli dobiti. On može:
a) kupiti neki od tih brojeva koji mu se sviđaju u oglasniku
b) kupiti karticu i nadati se da je slobodan neki koji mu se sviđa i izabrati ga
Treće opcije nema. :dunno:
mozete meni poslati koji bonbon broj,za mene i moje frendove?
Samo da pohvalim ekipu iz Bonbon sto se tice slanja broja.Broj dodje drugi dan i postar vam ga donese na kucnu adresu tako da ne morate ici niti do poste.
Kako se ovo ne bi pretvorilo u masovnu spam request temu, molim forumaše da se javi bonbonu na PM u svezi zahtjeva iz naslova teme.