na kojoj stranici mogu pronac najvise informacija o mobilnim tel, a da vrijedi za eu trziste?
Printable View
na kojoj stranici mogu pronac najvise informacija o mobilnim tel, a da vrijedi za eu trziste?
gsmarena - gole specifikacije
cafe.mobil.hr
forum.hr pa mobility
Gotovo sve sto imas na mobil-review imas i na ovom sajtu u mom potpisu,...
Jer su oni samo preveli taj ruski sajt.
nisam znao gdje da stavim temu pa sam ju stavio ovdje.ja osobno mislim da je najbolja stranica www.mobilnisvet.com zanima me imali još koja stranica posvećena mobitelima ali na našem ili srpskom jeziku.
Pa imas info-mob, crogsm i mozda jos koju hr stranicu posvecenu mobitelima, ali na njima mozes naci uglavnom vijesti i jako stare recenzije mobova. mobilnisvet je, ako ne znas engleski, i meni najbolja.
U svakom slučaju meni najbolja >> http://www.gsmarena.com
gsmarena definitivno najbolja i svi novi modeli odmah se tamo pojave,ja još nisam našo bolju stranicu.:thumbup:
gsm arena vrlo često zna pogriješit u spacifikacijama,pomeni www.mobile-review.com je najkompletniji i najdetaljniji u svim segmentima.
to sam i ja skuzio da gsmareni promakne koja greskica... ali je najjednostaviji za pregled i usporedjivanje!
gsmarena je vise informativnog karaktera, dok mobile-review je stvarno dobar za procitat cijeli review mobitela ako te odredjeni model bas zanima!
www.mobileburn.com
esato.com
mobique.com
newmobile.nl :o :o