Trebao bih nekoliko savjeta sto da ucinim sa svojom kantom... Imam e700 i otisla mu je folija displaya, naravno garanciju nemam!Dali se isplati popravljati ili ne. Ako da, gdje i kolika je cijena???
Printable View
Trebao bih nekoliko savjeta sto da ucinim sa svojom kantom... Imam e700 i otisla mu je folija displaya, naravno garanciju nemam!Dali se isplati popravljati ili ne. Ako da, gdje i kolika je cijena???
Možda bi ti najbolje bilo dati mob u samsungov servis, oni pogledaju u čemu je točno kvar, pa ako popravak košta više od 100/200kn, jave ti dal želiš da popravljaju
nazalost u samsungu traze 1000kn za to, na crnjaka je 400 kn, jel ima netko nekog poznatog ko bi to dobro napravio???a mob mi je super nebi ga mijenjao
Imas opomenu --> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=123941#post123941
@gog fakat pretjerujete sovim kaznama.... bzvz.
mobitel se ne ispalti popravljat, moj e700 je jos vise u qrcu od tvojeg, planiram kupit neko jebeno kuciste (sam da ga nadjem) pa ga zamjenit i usput kad sam vec 'unutra' poptavit kameru i onaj feder il sta vec sto drzi gornji dio odklopljen... i kabel... i staklo.. :)
pa kaj vi radite s tim mobitelima :) moj je još super (dobro, imam ga od 7. mjeseca)
u pocetku ga cuvam mazim i pazim onda jednom padne i zgrebe se, pa jos jednom, pa jos jednom, ponekad ga sam bacim kad sam uzrujan, i onda vise nema smisla pazit na njega
Ima se para, ali ne i živaca kad se bacaju mobiteli. :D
@McLaren
Ne bih ja davao soma kuna za popravak moba koji na crno košta od 1200 do 1600 kn.
zasto ima se para? nema se para bas ...... e 700 imam nesto preko godinu dana i da imam para vec bi kupio drugi mob.
vjerujem da skoro svi na ovom forumu cesce mjenjaju mobitele od mene ;)
Pošto sam nov ovdje molim vas recite mi d li taj flat kabel odlazi na skoro svim e700-tkama te kakve su posljedice kvara,osim crkavanje ekrana.Također nakon kojeg vremena se to događa: jel nakon dužeg korištenja ili to nema veze.Dal bi se to dogodilo na mobu starom 2 mjeseca :comp:
Za 1000kn ta stave novi diaplay nista ti tu oni ne popravljaju samo zamjene display= Citat =:
Izvorno postao McLaren
moras bit bolesno zaljubljen u taj mobitel da das soma kuna za tak nesto...
ma za 300 kn slozis foliju i bas te briga ne isplati se caltat za to masne pare