Dakle imam SE live with walkman i kupio sam nove vivanco slusalice i pretpostavio da ce mi radit na telefonu, ali kad ih prikljucim pise da oprema nije podrzana. Sad me zanima dali postoje neki driveri za to ili nest da mi to proradi?
Printable View
Dakle imam SE live with walkman i kupio sam nove vivanco slusalice i pretpostavio da ce mi radit na telefonu, ali kad ih prikljucim pise da oprema nije podrzana. Sad me zanima dali postoje neki driveri za to ili nest da mi to proradi?
nope. i ja sam gledo te vivanco ali sam se bojao kupit iz istog razloga.
imaš po oglasima sluški
Ubiti sad sam probao stavljat polako kabel unutra i nekad mi ga oce prepoznat, a nekad ne..a kad ga prepozna mobitel onda su mi pojacane neke frekvencije, a ostale smanjene
sony ima drugaciji raspored pinova -.- moraju bit spešl mamicu im. Ne pase na moj htc od sestrinog SE-a LWW. opet srackaju ko i s onim starim sugavim konektorom
Ja sa SE Live with Walkman dobio in ear slušalivc iz walkman serije ( običbo u paketu ne dođu te nego one obične) i stvarno sam zadovoljan s njima. Te slušalice mi noormalno rade na HTC-u nema nikakvih problema.