-
Navigon Q3/2012+NFS+radari (karte EX YU i okolnih zemalja)
-
-
ima li neke razlike izmedju ovih mapi i nfsova, te prethodno uploadanih ovdje? > http://cafe.mobil.hr/threads/77228-N...e-Maps-Q3.2012
konkretno me zanimaju nfs-ovi jer bi mi ih puno zgodnije bilo skinuti preko torrenta s drugog topica. samo ondje sam vidio više foldera (GTA City Models, Map Q3.2012, NFS Previous Versions, NFS Q3.2012)
da li je potrebno skinuti sve foldere i staviti ih u data/ ?) mape vec imam. hvala!
-
= Citat =:
Izvorno postao
bojler1
ima li neke razlike izmedju ovih mapi i nfsova, te prethodno uploadanih ovdje? >
http://cafe.mobil.hr/threads/77228-N...e-Maps-Q3.2012
konkretno me zanimaju nfs-ovi jer bi mi ih puno zgodnije bilo skinuti preko torrenta s drugog topica. samo ondje sam vidio više foldera (GTA City Models, Map Q3.2012, NFS Previous Versions, NFS Q3.2012)
da li je potrebno skinuti sve foldere i staviti ih u data/ ?) mape vec imam. hvala!
Svejedno je od kud si skinuo Mape i NFS_e , postavi samo nove ... Zašto je neko stavio "Previous Versions" (stariju verziju) neznam , vjerovatno ova nova nije potpuna ili nešto fali ...
Ja koristim klasičnu PNA ( WINCE6 ) navigaciju i NFS_e stavljam u Folder MAP , valjda se to kod "telefonske" navigacije stavlja u Data/ ...
GTA City Models su dodaci za lijepši izgled , ali samo za veće odnosno EU države (gradove) , nisu potrebni , jedino ako imaš dovoljno mjesta na uređaju pa čekaš ako "jedamput budem išao tamo" , valjda si primjetio da nema ovakvog modela "GTACityModels_EU_HR.nfs" - nismo (još) u EU ...
-
= Citat =:
Izvorno postao
Sljaka
prvi link corrupted datoteka nakon skidanja (pointer before 0 tako nesto)
ova tri linka part1,2,3 - nemoguće otvorit kriptiranu arhivu - Kriva lozinka?
-
= Citat =:
Izvorno postao
kroner
Imaš u ovoj Temi cijelu EUropu ! (Toorent)
http://cafe.mobil.hr/threads/77228-N...e-Maps-Q3.2012
-
= Citat =:
Izvorno postao
kroner
Lozinku sam zaboravio napisat, mea culpa, a ionako tu nije cijela Hrvatska. Danas sam stavio na upload, pa kad završi ispravit ću linkove i staviti lozinku.
Lozinka je inače sljaka@c@fe.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Sljaka
Lozinku sam zaboravio napisat, mea culpa, a ionako tu nije cijela Hrvatska. Danas sam stavio na upload, pa kad završi ispravit ću linkove i staviti lozinku.
Lozinka je inače sljaka@c@fe.
Oki doki, ali nije ta lozinka :) napisao si ju i gore.
edit:
torrent skinut, samo tek sad sam skuzio da mi fali .apk za android...
-
danas sam instalirao novi navigon (4.6.2.), a prethodno sam pobrisao cijeli prošli (i sve njegove foldere). Sad sam išao fresh install i u njemu mi nudi download svih karti. Ima li razlike ako skinem karte kroz njega, i da li cu dobiti sve nsf-ove na taj način? fala
-
= Citat =:
Izvorno postao
bojler1
danas sam instalirao novi navigon (4.6.2.), a prethodno sam pobrisao cijeli prošli (i sve njegove foldere). Sad sam išao fresh install i u njemu mi nudi download svih karti. Ima li razlike ako skinem karte kroz njega, i da li cu dobiti sve nsf-ove na taj način? fala
Mislim da se NFS datoteke same instaliraju kod prvog podizanja Navigona (cca 550Mb) , zatim te pita koje karte želiš instalirati ... Nakon toga više ne treba ništa ...
-
Tako je, kad odabereš koje karte te zanimaju on skine sve što ti treba i nema potrebe nešto ručno dodavati.
-
Pozdrav,novi sam na forumu imam instaliranu navigaciju navigon,kako da instaliram i radare za istu navigaciju :-) hvala.na odgovorima