ma svako malo dobivam neke obavijesti o ažuriranju aplikacija i o nekakvim igricama ako ih želim instalirati ono 100 puta na dan pa kako to maknuti(os: android IC 4.0.3):Puke:
Printable View
ma svako malo dobivam neke obavijesti o ažuriranju aplikacija i o nekakvim igricama ako ih želim instalirati ono 100 puta na dan pa kako to maknuti(os: android IC 4.0.3):Puke:
Play store-settings-notifications (iskljuci)
Play store a gdje je to mislim gdje se nalazi taj Play store i notifications
Play store je nekadašnji market.
U meniju ikona Play Store, ili na hrvatskom Trg. Play. I prati korake koje je Inovator naveo.
napravio sam sve kako mi rekao Inovator i više ne dobivam toliko poruka ali sad dobivam nekakve obavijesti u vidu poruka i to svaki dan po nekoliko puta na dan što me već uistinu iritira inače se radi o poruci:
Optout: xapush.com, Ad by: PackGalaxyNote2
pa pitam:kako to da SPRIJEČIM ako ima ikakve šanse,kažem to mi ide već na zbilja na živce i postaje iritantno jer svaki put mislim da mi je stigla poruka od nekog ,a ono uvijek ta poruka:evilgrin:
Dobivaš nekakve reklame. Negdje si se prijavio ili instalirao kakvu aplikaciju koja to izaziva. Sam Market(play store) nema veze s tim.
hm,a jer ima načina da saznam koja je to aplikacija pa da je obrišem
Napiši što imaš instalirano sve pa da vidimo.
Mogao bi i screenshot te poruke stavit.
Ili briši jednu po jednu pa vidi.
ništa,skinuo sam sve aplikacije za koje mislim da bi mogle biti problem pa ću vidjet ako i dalje me bude maltretirala pošaljem tu sliku