Problem sa isporucenom pošiljkom od T-coma
Dakle,3.9 sam napravio zahtjev za produzenjem adsl ugovora,i uzeo Galaxy Mini 2 za 99kn,kako je bilo receno da ce mobiteli koji su naruceni u rujnu doci u listopadu ja sam cekao.
Kad je dosao listopad pitao sam ih kada bi trebao doci mob,kazu oni tokom mjeseca.
zatim mi je dosao racun za tcom na kojem je vec naplacena usluga za taj mob,znaci ja bih trebao platiti i mobitel koji mi jos uvik nije doso,i ja opet cujem se sa sluzbom i kazu oni meni,mobitel je isporucen jos 19.9,ja u šoku i nemogu vjerovat,doma sam,nije mi stigao nikakav paket niti sam ga primio ja niti iko od mojih ukucana.,zatim je sluzba napravila zahtjev za provjerom i sad ja trebam cekati dok mi oni jave.,i jucer ja opet njih nazovem i kazu oni da ima vise prituzbi ljudi kojima je mobitel isporucen na krivu adresu!!!,ja opet nemogu vjerovat pa kako neko moze mobitel na krivu adresu isporucit...zbilja nemogu to da shvatim,ja vec gubim strpljenje jer neznam sta bih napravio....dali je iko od vas imao slicnu situaciju i kako je zavrsilo,neznam kako oni planiraju pronaci osobu koja je primila paket ako se je vjerojatno na onom paketu potpisano mojim prezimenom,a i ako uspiju pronaci mobitel sta ce doc nekome u kucu i reci,vratite mobitel?? ono što reći??! a sto je jos gore ja sam ugovor za adsl produzio na 2 godine,dali taj ugovor sada vrijedi ako ja nisam dobio mob jer on je razlog produzenja.,i dalitaj ugovor dolazi skupa sa paketom jer ni njega nisam dobio...
Poludit cu od te neizvjesnosti.,svaki dan samo cekam njihov odgovor iliti da me neko nazove...nikad nije bilo nekih problema i eto sada ovo...dajte da cujem vasa misljenja..