instalirao sam si tu igricu,ali je na ruskom,pa sam instalirao drugu tu igricu i iz te sam kopirao "language" i kopirao u tu prvu ali mi se nije napravio prijevod i sada me zanima što bi trebao sve kopirati da mi sve piše na engleskom?
Printable View
instalirao sam si tu igricu,ali je na ruskom,pa sam instalirao drugu tu igricu i iz te sam kopirao "language" i kopirao u tu prvu ali mi se nije napravio prijevod i sada me zanima što bi trebao sve kopirati da mi sve piše na engleskom?
Prijevod se neće "povuć" sam. Dakle,sad kada im ako imaš engleski folder language,trebaš u igri ić u opcije i prebaciti se na engleski jezik ako je to uopće moguće. Ja kad sam imao kod nekih programa slučajeve s nečitljivim jezicima i ćirilicama,brisao sam u language folderima sve nebitne jezike a ostavljao sam one koji mi trebaju. Najčešće engleski pa bi se tek tad sam povukao nakon pokretanja.
ako nitko nezna kako složiti jezik,onda bih htio da mi kažete kako da složim da mi bude u offline modu! ja ćim idem ući u igricu traži me serial key,a to nemogu naći,probao sam iz "normalnog" gta iv kopirati mapu "offline activation" i ne radi! neznam šta da napravim da složim!
samo da javim,složio sam igricu,nisam odustajao!
toliko je lagano da mi je bilo teško složiti! :P
objašnjenje kako složiti:
za slaganje jezika sam našao ovdje ali nisam isprobavao ali mislim da radi: http://www.youtube.com/watch?v=7WCOHSmkd8Y
da bi radila igrica trebate naći i skinuti "EFLC-mbb.rar" i sve što je unutra kopirati u igricu i to je to,samo što ja igram online "rockstar game social club"
registracija je besplatna i pomoći će!
ovo sam ja skinuo: Grand.Theft.Auto.Episodes.from.Liberty.City-RELOADED i ovo:GTA 4 EFLC [RePack by Spieler] za to netreba ništa osim što je prijevod i sve što piše na ruski!
eto,nadam se da ću nekome pomoći!