Tapatalk na mobilnom internetu
Već neko vrijeme imam problem s tapatalkom s Cafea... naime, na wifiju sve radi normalno, ali cim sam na mobilnom internetu (E ili H, bilo koja lokacija) nece otvoriti forum i javlja da se nemre spojiti i da neka kontaktiram administratore...
sve ostale forume otvara bez problema...
ima li jos netko slican problem ili je imao pa ga je rijesio (kako)?
hvala
TapTalk i Cafe.mobil forum
Pri spajanju na Cafe mobil s Xperijom T javi mi kako ovaj forum podržava Tap talk i želim li ga preuzeti. Naravno, to nešto košta i odbio sam.
E, sad, ako se pokušam ulogirati na "stari" način, ne želi mi prihvatiti nick ili pass. Javi se onaj prozor da imam još 4, 3 pokušaja pa će prijava biti onemogućena na 15 minuta...
Što je to taptalk uopće? I zašto ne mogu na običan način pristupiti forumu?
Re: Tapatalk na mobilnom internetu
= Citat =:
Izvorno postao
walter66
Može li netko pojasniti TapaTalk za nas manje upućene , koji ne koristimo stručne izraze , a ovdje ih upotrebljavaju uglavnom stručniji Forumaši ili Moderatori .
Korištenje skraćenica poput APN E ili H ... nije baš razumljivo...
U redu je znam da sam upao u raspravu , a li ovo s TapaTalk_om mi je bilo interesantno ...
Ja sam isto kao i kolega Moby mislio da je to nekakav mobitel ili da ima tu mogućnost na samom Touch ekranu !
Tapatalk je aplikacija za pristup forumu preko mobitela na Android i Iphone paltformi.
APN je acces point names gdje se unose postavke na mobitelu za pristup internetu ili mms postavke.
E i H je najjednostavnija brzina prstupa internetu preko mobitela.
E=edge
H=hdspa