Bok ljudi,
Jednostavno.. Router mi je u dnevnom boravku, a u spavaćoj (cca 10m) mi SG S3 hvata jednu ili nijednu crticu signala. Može li se što učiniti po tom pitanju? :)
Hvala vam.
Printable View
Bok ljudi,
Jednostavno.. Router mi je u dnevnom boravku, a u spavaćoj (cca 10m) mi SG S3 hvata jednu ili nijednu crticu signala. Može li se što učiniti po tom pitanju? :)
Hvala vam.
Hm, koji router?
A koji je model routera? Je li antena fiksna ili odvojiva? Vidoviti Milan više ne radi.
Za početak ga digni na višu poziciju, što dalje od ostalih uređaja i kabela. Udaljenost od 10 m ne bi trebala predstavljati nikakav problem. Problem su zidovi...
http://www.freeantennas.com/projects/template2/
Free way is the best way :D
Dobro je kolega rekao, zidovi su najveci problem za bezicni internet, vise od 2 zida je problem....ja sam tako kolegi dao svoju sifru cija je kuca odmaknuta 50m ali nije bilo nikakvi prepreka u signalu a dok sam ja u drugoj sobi imao smetnje.....2 zida( a dok je njegov laptop imao samo prepreku dva stakla, moga prozora i njegovoga prozora)
Te antene sa ebaya sa xy decibela su kao i ta tvoja koju imaš (cca 2 db).
Mogu ti reći iz prve ruke, jer sam kupio na dealextreme omni antenu nazivne snage 15 dBi i zapravo nije ništa bolji signal sa njom kao i sa onim malim stock antenicama. Jedino što ova izgleda kao pendrek.
Eventualno kupi antenu na pigtail kablu ako ju želiš i možeš "dovući" u neku međuprostoriju iz koje ćeš svugdje loviti signal.
Ako je samo staviš na router - čisto bacanje novaca.
Windsurfer je bolje rješenje.