Evo za sve one koji dozivljavaju neke anegdotice, prave neke zezancije ili misle da imaju smijesan klip uhvacen naravno svojim mobacem nek ga postave ovdje pa da se i mi smijemo.
Ovaj klipic je snimljen na radnom mjestu za vrijeme hmmm dosade. ;D ;D
Printable View
Evo za sve one koji dozivljavaju neke anegdotice, prave neke zezancije ili misle da imaju smijesan klip uhvacen naravno svojim mobacem nek ga postave ovdje pa da se i mi smijemo.
Ovaj klipic je snimljen na radnom mjestu za vrijeme hmmm dosade. ;D ;D
A kako se vrsi upload,poput tvog gore?
Ne želim zanovijetati, ali nisi li mogao taj 3gp format prekonvertirati u avi ili mpeg? Ovako mi je useless.
skini neki 3gp player za komp i stvar rijesena
istina, Šile baš si mogao to konvertirati u neki upotrebljivi format... meni se recimo neda instaliravati ONE player samo radi tog clipa (a nit ga želim imati na kompu)...
@Pinocio: za sad uploadati mogu samo moderatori, ako imaš što zanimljivo, obrati se modu preko PM-a
Imam ja konverter doma, ali sam sad na poslu. :D Shame on me...
Za 3gp vam treba quick time
ili Real player (one player) a svi su grozota... no, fala bogu postoje real i QT alternative.
a dobro i kako da mi ostali postamo filmic
Dignite na neki server...
a sad pa sta ne mozemo kao i šile postati
Samo admini/modovi/vip mogu postati privitke
a cemu to???
mislim samo pitam, bez ljutnje
A zar niko od vas nema Windows Media Player Clasic?Mali programcic,ali otvara sve zivo!!!
Bili su na BUG-u codeci od Real i One playera koji se mogu koristiti u WMP, Winampu...
Otisli smo daleko od naslova mislim trebalo je da se posta smijesni video.
Sve u svemu treba vam Windows Media Player Clasic, Nokia Multimedia Player, Quick time, Real One Player ima toga sigurno jos al ovo vam je najednostavnije za nabavit.
admini/modovi/vip mogu postati privitke
Ukoliko nezna neko kako se dize materijal na server nek posalje nekom od modova na mail pa ce ga on postavit za vas.
Nisam htio prebacivat u .avi jel onda ne bi sigurno bio tako malo kila.
ja imam neki mpegable player...free je i sluzi mi samo za 3gp....mislim da je to najjednostavnija solucija
evo i od mene:
http://free-zg.htnet.hr/el_nino/Video(1).zip
A jesi lud ko noga.
Ovog drugog lika po redu znam jel studira u OS?
Jel prdnio ko :) ?
Evo jedna recitacija:
Veceras dobite od mene mesta za upload, sve free ;)= Citat =:
Izvorno postao Šile
Izvolite, ovde uploadujte, pa postujte linkove :)
Code:http://www.mobilnisvet.net/modules/mx_pafiledb/dload.php
Neradi link!
A se volimo!
Evo moje kolekcije...na snimkama nisam ja nego sam ih ja snimao...