Nokia 7710 stigla u Srbiju,cena 680 eura. Vise na h**p://www.mobilnisvet.com
Printable View
Nokia 7710 stigla u Srbiju,cena 680 eura. Vise na h**p://www.mobilnisvet.com
I nije previše.
Da, to i ja mislim. Siemens SX1 kad sam ja kupovao mob (u 2. mjesecu prošle godine) je u italiji bio 600 eura!! A kolko je lošiji od ove nokije... Tako da mislim da je ovo za onog tko ima para jako isplativa i relativno povoljna kupnja...
Pa,ja napisah - SITNICA!!! Jos ce mu pasti cena kad dodje u jos prodavnica!!!
IMHO moraš biti idiot da za mob daš toliko love! šta se sve za to može kupiti... LCD ekran, kompjuter, digitalni fotić, 14 dana skijanja ili ljetovanja na kubi, karibima... o hrani i piću da ne pričam... :)
u tome i jest stvar....ti na 7710 gledas kao na mob,e pa gledaj ga kao mali kompjuter koji ima mogucnost telefoniranja
wb, slazem se sa tobom potpuno, evo nakon sto sam se opametio, za mob bi dao najvise 1500kn
Moja granica je malo visa...ja nebi dao vise od 2500kn....ful mi je glupo ic u ducan i dat brdo love za mob koji je u oglasniku skoro duplo jeftiniji....
S obzirom koliko vremena provedem uz mob. cifra koju bih dao za njega nema granicu.Ustvari,nikada nisam gledao cenu vec mob.,ako se nadjem u njemu,ceo zivot bih radio i stedeo za njega
a gle ako imas dovoljno novaca za tako nesto ok, ali ja bi moro imati stvarno dosta novaca da mi nebi bilo zao dati recimo 2500 za mob
Ja isto,i dva puta sam kupio novi mob i nikad vise-oglasnik je zakon!!!= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Vi koji tako mislite uopće niste zaljubljenici u nove tehnologije pa naravno da ne razumijete kada netko poput Pinocia (i mene isto) kaže da bi za dobar mob dao love koliko god treba. 7710 je najsavršeniji mob (ako se uopće tako može nazvati-ipak je malo prepogrdno za takvu mrcinu:) ).
molim ljepo shadowthrone,nekog si zaboravio:-)
...ili rabljeni jugo 45(sa alu felgama)...ako nekog veseli takav mob nek` izvoli!Meni je bilo žao iskeširat 1000kn za 6600...jednostavno razmišljaš da ti sve to nije potrebno a opet te strašno privlači= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
IggXy ako ti je zao tih 1000 kn nije bed prodaj mob meni za 1100 i gledaj na to da si zadadio 100 kn:-)
OK, onda ću malo promjeniti ono što sam napisao. Evo:= Citat =:
Izvorno postao sodom
IMHO moraš biti idiot da za 'mali kompjuter koji ima mogucnost telefoniranja' daš toliko love! šta se sve za to može kupiti... LCD ekran, veliki kompjuter koji ima mogućnost telefoniranja, digitalni fotić, 14 dana skijanja ili ljetovanja na kubi, karibima... o hrani i piću da ne pričam... ;)
i ti se ne osjecas glupo kaj nakon mjesec dana vidis taj isti mobitel kojeg si recimo kupio od svercera (jer ga jos nije ni bilo u hr) i onda ga u ducanu za mjesec dana vidis za 1000kn jeftinijeg (i dobijes i garanciju)= Citat =:
Izvorno postao shadowthrone
whiteboy,kad stallno spominjes tu digitalnu kameru moram te podsjetit da 7710 ima i to a kvaliteta te kamere je dovoljna za amaterske snimke (sori al moram branit cast moba koji je na tronu,7710 naravno:-)
ja sam fotić samo spomenuo, al ak hoćeš i na to ću ti odgovoriti - ta digitalna kamera (na tom mobu) se ne da mjeriti sa fotićem koji košta 600 eura. Ne da se mjeriti ni sa digitalnim 'idiotom' koji košta 250 eura, kad smo kod toga... no to nije tema, pa ostanimo on topic. Uglavnom, možeš ti braniti taj mob koliko hoćeš, ja se mogu složiti da je savršen ili šta već, ali i dalje stoji da ja ne bi dao tu lovu za 'mali kompjuter koji ima mogucnost telefoniranja'. Radje se ja u Las Vegasu za tu lovu zabavim... ;D
svako ima svoje guste....ono sto je nekom super nekom je debilno totalno,a ako cete gledat na tu spiku past ce cjena necete nikad imat nis...jedan frend vec 4 godine nije kupio novi komp jer stalno cita da ce za koji mjesec izac nova graficka ,brzi procesor,veci hard...i tako on ima doma ragu jer mu je bed jer ceka da izade novo,a nije skuzio da novo izlazi konstantno!
Tak i ja razmišljam. Totalni high tech freak :D :D= Citat =:
Izvorno postao shadowthrone
Ispričavam se. Ovim putem bih se ispričao svim high tech freakovima koje nisam spomenuo :D .= Citat =:
Izvorno postao sodom
Ljudi moji,ništa nije skupo kad kraj sebe imaš pravu ženu :)
zezam se,mislim da je 700 eura previse dat za mob,na da je nokija na kvadrat.
za 700 eura fakat kupis neki autic i điras se
osim toga,za evo 3 mjeseca ce cjena past jedno 100-200 eura ziher
al ko ima love nek izvoli...
jer ceka da izade novo,a nije skuzio da novo izlazi konstantno"
same here.frend ima c35 vec 4 godine.kaze da stalno ceka novu generaciju mobitela(3G?)= Citat =:
jedan frend vec 4 godine nije kupio novi komp jer stalno cita da ce za koji mjesec izac nova graficka ,brzi procesor,veci hard...i tako on ima doma ragu jer mu je bed
reko ja,ti kad kupis novi mob to mora bit neki BRABUS model da bi se iskupio za sve ove godine socjaliziranja :)
"
ja sam odlucio kupovati starije top modele kojima cijena jako padne
Bez uvrede ali zato i imaš siemense...