Možete li uploadati karte i software iGO Europa za bus i kamion s POI za GOCLEVER model GC5066fmbtcam.
Unaprijed hvala!
Pozdrav, Mario
Printable View
Možete li uploadati karte i software iGO Europa za bus i kamion s POI za GOCLEVER model GC5066fmbtcam.
Unaprijed hvala!
Pozdrav, Mario
Pozdrav Mario !
Koliko ja znam GoClever ne koristi IGO Navigaciju nego Mireo BE3.1 ili sada u novije vrijeme možda koriste i Mireo Don't Panic, jedino ako je to netko nadogradio !
Za kamionsku Navigaciju potrebno je koristiti iGO Primo ili Becker , to su iste karte kao i za iGO8 jedino imaju dodatak *.ftr ... Neznam koliko si u to upućen ...
iGO Primo ima mogućnost takve Navigacije gdje se mogu upisivati "gabariti - T-V-Š-D " teretnog vozila ...
Ovdje su karte pa pogledaj:
http://cafe.mobil.hr/threads/76636-i...e-2012-release)
Ne znam jer ovdje pametno pitat ali bolje to nego otvarat new theard
bok
Imam sam.nav uređaj go clever gc4535.. verzija karte je mireo 0501 c0 d0..to ispiše kod starta..Karte su bile na sd kartici i uzeli smo veču i napravili copy-paste...Sve uredno radi jedino nece ustartat gps...znaci digne gl meni u kad kliknem gps nece nista.Sve ostale funkcije poput mp3 playera,preglednika slika postavki. radi...uredno ocitava gpsove....probao sam reset preko menia i na dugme.... Da li sto treba mjenjati u onom sistemskom file u ordinalu.kratko sam ga otvorio i ima malo podatka ..pod main map pise samo Maps...nema neku putanju..ali tako je i bilo..samo smo c/p napravili...
Žao mi je pitanje je nerazumljivo ! Neznam što si ovim tekstom mislio reći !?
Sve sam ti napisao u PP.ALi zbog drugih pokušat ću obasniti..Znači doneo mi frend navigaciju i rekao da mu sve skopiram na veču sd karticu..Uzeo karticu stavio u čitač na kompu i sve kopirao na hard.stavio novu karticu (veču) i sve vrato na nju..Stavio novu karticu u navigaciju, pokrenuo je..Kad je učito meni odabrao sam GPS opciju (tako se ulazi u navigaciju).I ništa se ne dešava,, kao da nisam stisnuo osim što se čuje klik kad sam dotaknuo tipku...Sve druge opcije u meniu kao što su mp3 player,postavke ,preglednik slika normalno rade.... Da li treba možda podešavati nešto u ordinale file.Nisam ništa mjenjao sam sam otvorio da vidim sta tu piše..Pod main map je pisalo samo Maps bez ikakve putanje...Ali ništa tu nisam dirao.....Probao sam više put sys retsart i prek menia i na gumbu gore....Nadam se da je sada jasnije.Uređaj nisam spajao na kaebel jer isti nemam.
Uzmi ponovo staru SD karticu, u windowsima označi da ti prikazuje i skrivene i sistemske datoteke i ponovo kopiraj. Ako to ne napraviš ne kopiraju se sistemske datoteke, a one su potrebne za pokretanje navigacije.
hm....to ce sad biti problem jer smo ju formatirali i prenamjenili... Zapravo to se pocelo desavati kad dam ubacio nove 201206 mape koje sam skinuo s ove teme..Onda sam vratio stare i tek onda tek sve c/p na veču sd..Imama ovdje ginius track.. Mogu li neke sys datoteke kopirati pa da proadi..Nisam spajao uređaj s kablom tako da dio sw-a koji diže s telefona nije oštećen.Hvala
Teško je ovako napamet znati u čemu je točno problem. Pogledaj temu Kako navigaciji dodati vlastiti izbornik...
Rađena je upravo sa GoClever navigacijom. Ako ne pomogne uploadaj negdje sve osim karata(poi i sl. ) pa ćemo vidjeti što nedostaje.