Ako imate neke zgodne programcice.. igrice.. slobodno mi posaljite na mail.. jerbo sam bas malo prije od svog SL45 napravio SL45i pa reko da i to isprobam :)
Ako nije problem naravno..
s25@hi.hinet.hr
Hvala.
Printable View
Ako imate neke zgodne programcice.. igrice.. slobodno mi posaljite na mail.. jerbo sam bas malo prije od svog SL45 napravio SL45i pa reko da i to isprobam :)
Ako nije problem naravno..
s25@hi.hinet.hr
Hvala.
tu ti je hrpa njih zipiranih
http://groups.yahoo.com/group/WindSL45/files/
daj se malo trgni i procackaj po netu - ako se dovoljno potrudis mozda nadjes i Prevodioce sa raznih na razne jezike(ukoliko ti viki2win prije ne kaze gdje su)
Ma nasao sam ja pun q toga.. samo toga ima malo previse.. pa mozda je netko to vec sve isprobao i izdvojio ono najbolje..
JPG, GIF, I BMP PREGLEDNICI NE RADE - NEKE DEMO IGRICE SE MOGU NAC I CIJELE, MOVIE VIEWER RADI ALI NIJE FULL FUNCTIONAL(AKO NEKO NADJE NEKA JAVI), FLASH SMS RADI, NIJEDAN MAIL VIEWER NE RADI, TXT VIEWER RADI ODLICNO, HTML JE nepotreban.(nije skroz ali uglavnom je9 i jos korisnog i upotrebljivog ima pokoji program ali neda mise gledati u mob. sutra napišem još sad idem spavat. P.S nisam znao da mi je Caps Lock ukljucen a ne da mi se ponovo pisat. bog i pozdrav svima!
psssss evo stavio sam naj igre na net pa se poslužite. Još malo pa nestalo Moj tajni java link ;) :D znam da nije dozvoljeno ali za prijatelje... :)
ko je edo2win????????
...jedan iz porodice 2win sitnih web i mob djelatnika... ;D
E hvala. :) Konacno da se netko sjetio malo proredjeno to stavit :)= Citat =:
Poslao: viki2win
psssss evo stavio sam naj igre na net pa se poslužite. Još malo pa nestalo Moj tajni java link ;) :D znam da nije dozvoljeno ali za prijatelje... :)
Naso sam onaj MicroEMS.. jel to tko isprobo jel to radi uopce?
Aj stavi i Flash SMS i ako imas jos neke korisne programcice..
bit cu ti veoma zahvalan.. premda sam vec i sad ;)
= Citat =:
Poslao: Fabi
Aj stavi i Flash SMS i ako imas jos neke korisne programcice..
bit cu ti veoma zahvalan.. premda sam vec i sad ;)
http://www.nssms.net/index.php?maction=soft_stat
Tu sam naso Flash SMS.. a ima i jos svacega :)
Hvala anyway :D
Koliko ja znam MicroEMS radi ok. Stavit ću sve što imam od programa.
:)
a čuj...:lol:= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ko je edo2win????????
slušam...
svaka cast viki2win-u stavio je ono sto je zaista fukcionalno - jedino ga pitam da li mu image viewer radi jer sam gorenavedene programe isprobavao na miljon nacina i nijedan ne radi...POZDRAV!
Radi ti BOLD i ITALIC?= Citat =:
Koliko ja znam MicroEMS radi ok. Stavit ću sve što imam od programa.
:)
Slika i zvuk rade..
Imam preko 4Mb midleta i zaliha raste.Imam volju to staviti ljudima na raspolaganje , ali mi se ne radi WEB stranica.Imaš kakav prijedlog.= Citat =:
to mi stari :o :D= Citat =:
Poslao: coma_zgb
slušam...
e baš image viewer nisam probao... probam pa javim= Citat =:
Poslao: Gleep!
svaka cast viki2win-u stavio je ono sto je zaista fukcionalno - jedino ga pitam da li mu image viewer radi jer sam gorenavedene programe isprobavao na miljon nacina i nijedan ne radi...POZDRAV!
Kako misliš niti jedan ne radi? :confused:
Napravi ko ja. Uploadaj ih na web prostor koji imaš od vipa.= Citat =:
Poslao: Sljaka
Imam preko 4Mb midleta i zaliha raste.Imam volju to staviti ljudima na raspolaganje , ali mi se ne radi WEB stranica.Imaš kakav prijedlog.
...ili šalji ih svakome tko zatraži :D
= Citat =:
e baš image viewer nisam probao... probam pa javim
Kako misliš niti jedan ne radi? :confused:
...jednostavno se beskrajno load-aju ili se uopce ne load-aju...:-(
Prosvijetlite me, pliz.
Nemam još mob s javom a niti ga ima itko od mojih poznanika, kako bih mogao malo pogledati te java aplikacije, po možnosti s kompjutorčića. Šta moram instalirati pa da malo odgledam te programčiće? Hvala unaprijed.
na www.midlet.org i nekim od stranica posvecenim sl45-ici imas preview inacicu - skines je na komp i odvrti ti je - pukni search na google-u i naci ce ti garant...uostalom - ako ti trebaju programi u prvom redu - ima par vrlo korisnih i ako nemas javu bar zbog njih ti ju se isplati stavit...BTW koji mob uopce imas?
3310
a ti imas njokiju...pa imao sam je i ja...nista strasno...kako znas - probaj pogledat pa vidi kako ti pase - ali tesko je...odgovorno tvrdim nemoguce usporedjivati SL45 npr. i 3310 - uzmi si ti lijepo MT50 - povoljan je pa onda malo vidi...
Volio bih i ja nabaviti SL45, valjda će i to biti jednog dana.Puno ti hvala na informacijama. Ukratko, da li su java aplikacije više za mobilno igranje ili tu ima još štogod, plaća li se to ili se može odnekle i mukte daunludnit?
Ili si nađi emulator nekog od siemensovih modela sa javom.