-
Internet neznalica :)
Zanima me što napraviti da mi se mobitel ne spaja na internet ako ja to ne želim, on to radi samostalno, jedina mogućnost da se ne spaja na internet je da isključim opciju spajanja, ali onda ne mogu primati e-mailove niti bilo kakve druge informacije!
Na ovaj način mi potroši bon od 50 kuna za pola sata, napominjem da sam u tomatu!!!
Mobitel je NOKIA XpressMusic.
Pomagajte :)
-
Primao bi email i obavijesti, a ne bi da ti se mobitel spaja na internet? Pa kako da onda primiš to što želiš ;)?
Razmisli malo o promjeni tarife, jer očito nije problem u spajanju nego u tome koliko ti plaćaš to spajanje. Prouči cjenik od Tomata malo detaljnije.
-
50KN/30 min? Ne znam koju tocno tarifu imas, no ako je data ukljucen te ne.surfas aktivno, vec radi samo push, takva potrosnja nije normalna.
-
Ima smartphone pa se kojekakve aplikacije spajaju. U većini tarifa na tomatu je 5 kn/MB, tako da bi to bilo oko 10 MB, što nije nemoguće.
-
Nema te aplikacije na Symbian OS koja će samoinicijativno u standby režimu rada skinuti skinuti toliko podataka.
Znači: provjeriti što je uopće aktivno na telefonu i koja se tarifa koristi, pa možemo dalje promišljati.