Imam dakle ovu navigaciju, ima Windows Embedded CE 6.0 ? Moje pitanje je, koje navigacije ja mogu na nju instalirati ?
Printable View
Imam dakle ovu navigaciju, ima Windows Embedded CE 6.0 ? Moje pitanje je, koje navigacije ja mogu na nju instalirati ?
To je dobra Navigacija i na nju se može staviti više vrsta , odnosno većina "Navi" aplikacija koje podržavaju WinCE 5(6)
Pogledaj Ovdje ! Nisam siguran , ali bi trebalo pasati , system je isti i rezolucija se poklapa ...
http://cafe.mobil.hr/threads/76804-a...21#post1029221
Probao sam, ali ne ide, samo pokrene onu istu navigaciju. :S
Dakle, uzeo sam karticu od 4 gb, formatirao je, kopirao sadrzaj foldera koji sam skinuo na karticu, onako kako pise u opisu, ugasio navigaciju, stavio karticu ponovo upalio, kada kliknem na navigation, nista se ne desava. Pokusavam sam i na njenu memoriju, umjesto sdmmc, sam pisao residentflash, jer tako se zove unutrasnja njena memorija. Ali nece ni tako.
Napiši kako se zove program koji koristi uređaj !
Dali se zove direktorij MapTrip i izvršna datoteka Maptrip.exe , od originalnog programa !?
Možeš umjesto originalnog programa na navigaciji staviti Mireo BE3.1 , tako da se direktorij i izvršna datoteka jednako zovu .
Usmjeravanje na karte se podešava u Ordinale.ini :
Moraš paziti na ove linije ...
...
ShowExit=1
MultimapDir=\residentflash\Maptrip\Maps
[Navigation]
NMEA=
[Advisor]
language=26
gender=1
voice=
time_format=0
unit=0
[GPS]
Found=com7:,57600,8N1,none
[List]
buttons=1
...
Ovdje imaš Mireo Ginius Truck viaGPS 3.1r10 Black Edition
*** Obavezno napravi "Backup" cijelog uređaja , prije bilo kakve prerade ...
Jeste, originalni program mi je MAPTRIP. Nisam te bas skontao, da znaci maknem tu original MAPTRIP navigaciju, njen folder i da ovo ubacim, mozes li mi jos malo pojasniti to, da mi imena foldera i izvrsne datoteke budu isti, trebam li ja to promjeniti, jer nije tako trenutno ?
Znam da sam malo naporan, ali da mi je to da napravim. Hvala unaprijed.
Da ! Treba promjeniti jer uređaj prepoznaje samo "MapTrip" .
Direktorij MapTrip i izvršna datoteka Maptrip.exe je u originalnom programu ! Tako mora ostati ... !
- Originalni direktorij "MAPTRIP" ostaviti , sve unutar njega izbrisati
- Izbrisati komplet direktorij "DATA"
- Ostalo ostaviti
- u direktorij "MAPTRIP" prekopirati sadržaj iz "Ginius DeLuxe"
- editirati (ispraviti) Ordinale.ini , kako je gore opisano (prije prebacivanja na uređaj)
- Na praznoj SD kartici otvoriti direktorij "MAPS"
(ako sve karte ne stanu na internu memoriju , ostatak staviti u ovaj Direktorij)
- Ima li uređaj dovoljno memorije onda SD kartica ne treba
- Dodati karte po želji u ..MAPTRIP\Maps\...
- Po instalaciji karata ubaciti njihove licence ...
- Ovo je originalni program od Mirea i na njega idu ENCrypted Licence
- Ostaviti kartu HR i BiH , one su najnovije
- Ostatak karata ovdje Maps TA 2011 .12 FULL EUROPE
PS: Nisi naporan , nego "oprezan" , i to je dobro , samo pitaj tu sam ...
Sve radi, hvala ti prijatelju puno, bas cu da isprobam, pa da vidim kako ce se ponasati. Imam jos neku Acerovu navigaciju, pa cu probati i na nju prvo onaj IGo pa ovu, valjda ce da radi Win CE 5 je na njoj. Pozdrav
Pogledaj koliko taj uređaj ima memorije na uređaju ...
Može se napraviti preusmjerenje s memorije uređaja na SD kartu , pomoću onog MAPTRIP direktorija ...
IGO ili Primo može se staviti na SD , a da Mireo Ginius deluxe ostane na uređaju ...
Malo komplicirano , ali se može rješiti ako se ja spojim na Tvoj kompjuter s TeamViewerQS ...
Nisam nikad vidio taj uređaj , jedino na ovaj način ...
:D
Moze druze, dogovorit cemo se kada i ja mognem a kada i ti budes imao vremena pa da pokusas, mislim da ima 2 gb memorije. Pozdrav