-
Nokia c5-03 sim unlock
Ako sam trebao stavit drugdje temu neka moderatori slobodno prenesu ili izbrišu ako je zabranjeno.
Bok svima!!
Imam Nokia c5-03 koja je zaključana na simpu a meni treba tele2 ubijam se cjeli dan tražeći po netu kako da dobijem ključ preko ime ili softwerski.Dali mi može ko pomoć i da poslao sam operaterima od tele 2 nadajući da ćemi dat kljuć.
Ako bi mi ko pomogao evo IMEI: 354349049363297 ako neko zna kako dobit jer niti jedni calc neradi sto sam poskidao.
-
1. nije preporučljivo IMEI objavljivat na forumima
2. koliko je dugo prošlo od kupovine uređaja kod t-mobile, ukoliko više od godinu dana NJIMA trebaš poslati mail, ne tele2
3. ukoliko ti ne pošalju kod ostaje ti jedino odnijeti ga kod lokalnog "majstora" da riješi stvar
-
Ma za imei me nije briga znam da se može mjenjat kupio sam ga polovnog jer prije neki dan mi riknuo mob a dobio sam ga za sitnu lovu nov očuvan ko iz trgovine.A ime sam dao jer sam vidio neki znaju napravit da dobijem pravi ključ.
-
-
Ne postoji kalkulator koda preko IMEIa za taj telefon. Takodjer, kad i vec spomenuo, promjena IMEIa na toj platformi nije macji kasalj. Dakle, pravac servis.