-
Kako podesiti Galaxy s3?
Pozdrav, imam par zamjerki za ovaj odličan telefon i trebao bih pomoć oko settings. Naime neke funkcije ne rade kako treba, problemi su sljedeći:
1. Imam exchange račun i mailovi i smsovi mi dolaze na isti inbox.
2. Mailovi mi nejdu preko wireless nego samo preko mobilne mreže
3. google search bar kada kliknem mi prikazuje najčešće birane brojeve čim ga otvorim, netko drugi lako može vidjeti koga najviše zovem. Da li se može maknuti history, a da je i dalje funkcionalan za pretraživanje telefona i brojeva?
4.Postoji li dialer/imenik koji podržava grupiranje primljenih i zvanih poziva po kontaktu i njihovo grupno brisanje? Jer ovako imam 15 puta istu osobu za redom u call logs
Ako netko može pomoći, bio bih vrlo zahvalan.
Lp
-
Za google search kad ga otvoris odi u postavke/postavke pretrazivanja/ i onda stavi kvacice ili ukloni kvacice s onog sto zelis ili ne da ti google search pretrazuje...
Za mailove ti kao laik mogu reci ada je uglavnom problem kod incoming i outgoing servisa problem. Ako se postavljaju po postavkama operatera onda naravno da ide preko mreze. No kad se automatizmom postavljaju koristenjem wlana onda se uzimaju postavke tih servisa od operatera preko kojeg je wlan T com ili... Tako nekako ide.
-
Ok, problem broj 4 je riješen. Stavio sam excontacts i exdialer, grupiraju pozive po osobi što je puno kvalitetnije riješenje.
3. Google search treba pretraživati navedeno sve, samo ne želim da mi se pojavljuje najčešće pretraživano čim ga otvorim, točnije ne želim da stvara povijest pretraživanja. Ima li kakav widget koji radi isto bez spremanja povijesti?
Hvala