Tražim unlock kod za nokiu 3220 mreža je vipnet :kiss:
Printable View
Tražim unlock kod za nokiu 3220 mreža je vipnet :kiss:
= Citat =:
Izvorno postao Tommek
koji ti je IMEI?
daj e-mail da ti posaljem kalkulator ili IMEI da ti ga izracunamo mi....
ajd pošalji kalkulator, mail tommek@hi.htnet.hr :thumbup:
Ma meni ga je blokirao...daj mi IMEI posalji...
Evo imei: 355042001844896
Zaključan je na vipnet a stavio bi u njega simpu. Ko prvi dobije gajbu :thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao Tommek
#pw+484 917 311 261 516+1#
da bi dobio p ili w ili + pritisni * nekoliko puta, zadnji broj mora biti 1 ili probaj sa 7!
jasno sve radiš sa izvađenom SIM karticom :afro:
#pw+3448128512+1# ili
#pw+3448128512+2#
thanks evo gajba (mala je ali ok)
http://www.stiegl.at/brauerei/produk...er/stamm_2.gif
Eh dečki sve je to super šza ste vi meni tu napisali ali je problem kaj meni ni jedan kod ne radi :evil:
= Citat =:
Izvorno postao Inovator
kak vi decki nemate pojma, razbacujete se s tim kalkulatorima a nemate pojma s njima raditi..
tommek jel znas da imas samo sansu 5 puta unjeti kodove neispravno i onda se elefon zakljuca zauvijek,tako da smao kabel ga moze otkljucati,, ovi kodovi us neisravni svi..dja se javi na 091 XXXX sms porukom,, milim d aimam tvoje rjesenje.
javio sam ti se smsom= Citat =:
Izvorno postao khideg
= Citat =:
Izvorno postao Tommek
evo, tvoj tel je otkljucan,,ajd mi sam javi da je uspjesno.
ps. i ne ukucavaj nestrucno napravljenje kodove, za tvoje dobro.
Nokia je uspjesno otkljucana uy pomoc Khidega. E hvala :beer:
jel vrijedi ono za MMC?= Citat =:
Izvorno postao Tommek
još da si napisao kako si tel otključao...
pomocu koda koji sam mu ja dao.
trebam kod za t 610
mreza je e-plus nemacka
i-mei 35398900-897333-8
ne smijes tako upasti u temu 3220 nokie, kreiraj novu..
ja sam mislio da si mu poslao terminatora u mobitel koji je to sve unisto..koji odgovor...:wstupid:= Citat =:
Izvorno postao khideg
= Citat =:
Izvorno postao khideg
srećom ti si se rodio sa svom pameti ovog svijeta, pa iz rukava to bacaš, svaka čast!
a mi smo gore pisali o čemu, molim te?????????????????= Citat =:
Izvorno postao khideg
ne nisam najpametniji, niti je to bilo tako receno tako sarkasticno, no oni kodovi sto ste dali su pogresni, a vi ste ih dali kao prave. trebali ste napomenuti da mozda nije, tako ja radim uvijek, jer ima se samo 5 pokusaja da se uspjesno otkljuca... nije to bas lako.
pa gle da ponovimo smisao ovog foruma..tu smo da jedni drugima pomazemo...vjerujem da je taj kod pronadjen negdje na netu a ne tvoje autorsko dijelo tak da ne kuzim zasto to ne podijelis sa nama pa da ljudi ubuduce mogu sami to rijesit!!= Citat =:
Izvorno postao khideg
= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
e vidis,vjerujes krivo.. niti jedan telefon nema jednako kod, dakle moras ga napraviti sam. i to je sve.
nema jednako kod al ima kod koji ovisi o IMEI...pa daj nemoj se pravit glup...= Citat =:
Izvorno postao khideg