kupio sam CV65 i imam fw ver. 16 i onaj glupi vodafone koji mi je na desnoj tipki i u svakom meniu nudi nesto za downloadanje...
ja bih maknuo taj vodafoneov software i stavio original siemens original.
KAKO? imam kabel...
Hvala!
Printable View
kupio sam CV65 i imam fw ver. 16 i onaj glupi vodafone koji mi je na desnoj tipki i u svakom meniu nudi nesto za downloadanje...
ja bih maknuo taj vodafoneov software i stavio original siemens original.
KAKO? imam kabel...
Hvala!
Mislim (kazem mislim) da je to kao i za onaj normalni C65, ubacis fullflash (opet kazem, mislim, nisam siguran). Uostalom, zasto si kupovao CV65 kad je to edicija C65...
da, samo što ovaj košta 591kn....u VIPme paketu...kupit cu masku pa ce izgledat isto...jer ova vodafoneova je glupa...samo taj software jos...
trebas flashati mob sa unbared verzijom fw-a...
joj ljudi vec tjedan dana trazim prokleti softver za taj c65 i nista....da,googlao sam.. ima ko kakav link?? sto je to tocno "unbared",pretpostavljam da se taj softver moze stavit na bilo koji siemens c65 odn. cv65 ili ct65...
krivo sam napisao - mislio sam unbranded. To je verzija fw-a koja skida postavke raznih operatera tipa vodafone-a...
ako ju negdje vidim za C65 - javim...
Pokušavam pretvorit svojeg Cv65 u C65,uspio sam maknut SVE linkove za vodafone(da,i onaj na desnom softkeyu i sve u folderima),e sad mi trebaju
.GIF slićice iz glavnog menia...pa jel bi mi to ko mogao poslat ili postat ovdje?
ali ne one crvene vodafonove nego original siemens....
*za one koji žele maknut vodafonove linkove,trebat ce vam kabel,ako ga imate,skinite ovaj program
http://nlo.gsmhosting.net/download/tools/od.rar
pa onda spojite mob i stisnite DO IT! na programu i otvorit ce vam se skriveni fileovi,onda preko kabla udjite u config/default ili tako nešto i nadjite "magic links" i izbrisite ga,ili kopirajte na komp za svaki slucaj da ga zelite vratit nekad....i vodafonovi linkovi ce nestat! i mozete iskoristiti desni softkey!
zna neko kako da promjenim funkciju lijevog sofkeya na C65? stavio sam na messages prvi put i sad neznam promjenit!
hvala!
vazno je napomenuti da se ovo odnosi samo na linkove i nista drugo. sve druge postavke ostaju iste. za potpuno debrandiranje sa određenog operatera treba vam određeni flash file...
Zasto to napominjem? Da ne bi pomislili da kako ste maknuli taj direktorij mozete pri sljedecem update-u staviti fw za C65 - ponovo morate staviti za CV65 - osim ako nije winswup
to je trebao bit novi post... da znam ali sam sve blize original siemens sw-u,a mene uzasno zivciraju one crvene ikone....
u shit sorry 3aTmr! z****o sam sa postom,necu bit kickan?:D
ma zasto bi bio kickan ;)
Vidim da imas Cv65 koji ce bit C65.= Citat =:
Izvorno postao StI21d3I2
dali imas aplikaciju cam recorder.
ako imas mozes mi je poslat na celikovic@gmail.com