Pozdrav ljudi,
nisam godinama bio na forumu. Skroz sam se slučajno sjetio ovog mjesta, a vidim da se kombinira sve u šesnaest. Respect. Inače i sam dosta pratim sve skupa, ali za poslovne korisnike, nije neka razlika samo nema ovih kombinacija s obitelji i još neke stvari.
E sad pitanje,
3 broja sam prebacio na tele2 30.04. s vipa na revoluciju (taman prije savršene tarife, a i vip-a mi je dosta, gadno su me zeznuli s promjenom obračunske u komplet tarifama). Sve divno i krasno po Zg, ali kad se maknemo van zezancija s roamingom, pa paliti data roaming kad si na tmobile, pa kad se radi blizu granice da ne uhvati drugu mrežu, pa mob ostane bez signala između prebacivanja, puca veza etc. Uglavnom, komplicirano, i nema moba. Koliko znam ti brojevi su zapeli 3mj na tele2, hakom pravilo, jel se to u praksi poštuje ili ima fora da se napravim glup i odem u tmobile napraviti prijenos? Najgore je da mi brojevi zapnu u prijenosu, to svakako moram izbjeći.
Brojevi svakako idu na tmobile t+ biz s -50% + flat otpo 24mj, samo je problem da li će flat opcija biti produžena i da li će biti 50% za prijenos, ima možda kakvu informaciju? Čak sam pitao u tmobile da napravimo sad ugovor pa da se prijenos obavi 30.07., neće.
Btw da li negdje piše da je opcija flat neograničenog trajanja ili barem koliko i otpo? Da ne bi bilo za par mjeseci nema više.
pozz