Da li netko moze pomoci.
Na cLK ekranu sam i ne ide dalje.
ako mozda ovaj forum nije za te stvari, da li netko zna gdje bi ga mogao popraviti putuem foruma? Koji bi forum bio najbolji za to? Bilo koji sa "balkanskih prostora".
hvala
Printable View
Da li netko moze pomoci.
Na cLK ekranu sam i ne ide dalje.
ako mozda ovaj forum nije za te stvari, da li netko zna gdje bi ga mogao popraviti putuem foruma? Koji bi forum bio najbolji za to? Bilo koji sa "balkanskih prostora".
hvala
Najbolji je xda forum, za naše forume ne znam.
Meni se par puta slična stvar dogodila, napravio task 29, pa sve hd toolkitom ispočetka.
Na xda imaš detaljne upute samo potraži gornja dva pojma.
Nekako sam "popravio" sam, problem je bio sto sam imao HSPL2, a trebao sam imati HSPL3, ima cak i HSPL4, mozda bi i to trebao instalirati.
Problem je sto je to sa svim tim HD2ojkama puno zamki, no nekako ucim po njemu polagano hodati.
Samo stavi HSPL 2.08 ako me dobro memorija služi, i vozi android/WP koliko ti srce želi. Kad se uhodaš malo vidjet ćeš da je mobitel prejednostavan za flešanje svega i svačega, ja sam svog bivšeg valjda 200 puta preflešao s raznim romovima.
I stavi MAGLDR 1.13, jednostavniji je nego CLK. I obvezno Task 29 prije svakog novog roma putem HD2 toolkita.
Da stavim Task29 iako ga mozda ne spominju u instrukcijama razlicitih romova.
Vec sam probao najnoviji Android ICS 4.04, no mislim da mi treba neki stariji brzi iako i ovaj dobr radi.
Da li mozda znas koji je ROM najbrzi za koristenje sa dugotrajnom baterijom?
Poz
da se previše ne luta po ovoj temi, preporučio bih ti ovu temu: [HTC HD2] i Android; savjeti, problemi, instalacija....
Pozdrav svima,kupio htc hd2,i tako cackanje po njemu i idem otkljucavat mobitel i plav mi ekran sto znaci ili sam ugasio screenserver ili nz,i kad pricam s nekim taj netko mi kaze da je jako glasno,pa ako netko zna kako da to rijesim puno zahvaljujem.