Razmišljam koju opciju uzeti između ta dva mobitela...
Gledam na oglasnicima nešto za nekih 1500kn (+- 200)
Što Vi kažete?
Printable View
Razmišljam koju opciju uzeti između ta dva mobitela...
Gledam na oglasnicima nešto za nekih 1500kn (+- 200)
Što Vi kažete?
Desire HD je vec legenda i nevjerojatno je koliko je jos popularan unatoc tome sto je na trzistu vec vise od 1,5 godinu....
Optimus 2x trenutno imam,a jedno krace vrijeme sam imao i Desire HD.
vise mi se svidja ekran na Optimusu iako je manji.na Desireu su boje nekako isprane i losa je vidljivost na suncu.ali opet surfanje na tako velikom ekranu je prednost.sto se tice brzine tu su negdje bez obzira sto LG ima dual core procesor.
kamera je definitivno bolja na LG-u,a i snimanje videa.zato je izrada Desirea dosta bolja i mob se drzi i izgleda skuplje....
LG ima vise interne memorije,ali opet Desire ima vise RAM-a sto nije lose kad u pozadini radi hrpa procesa....
baterije su podjednake i jedva izdrze jedan dan malo jaceg koristenja....
za te novce mozes jos razmisliti i o Galaxy S+ ili SE Xperia S mozda!?
Ok, znači Tvoj izbor bi bio LG, hvala na odgovoru,
A što drugi još misle?
HD :) dva razloga sense i OS
nisu uopce usporedba, lg je bolji/brzi i od sensationa.
bolja kamera, 8gb, bolji ekran, brzi procesor, bolja grafika ...
moj izbor je lg optimus 2x,netko je gore spomenuo SE Xperia S ali ona se nikako ne uklapa u ovu cijenu.
desire HD, htc općenito pravi kvalitetnije mobitele od LG-a i sa mnogo boljom podrškom. taj desire HD dobija službeni ICS i sense 3.6.
ali kao što netko reče, svakako pogledaj i druge opcije u tom cjenovnom rangu.
htc kvaliteta ... desire hd puca gumb za paljenje, sensation prasina ispod ekrana, one X problemi sa ekranom ...
i lg dobiva sluzbeni ics a za sense ljudi govore da usporava i One X di onda nece desire HD
neznam sta ti nije jasno u onome sta sam napisao, procitati par puta polako :)
nije da bas gumb pukne vec pukne/napukne nesto unutra i gumb potone u toj rupi
mozda na tvom jednom se to nije desilo al ja sam ih bar 5 vidio i svi su imali taj problem.
a taj poklopac dolje za sim i microsd neznam dal skripi al znam da je sav neravan i izvijen vec nakon prvog skidanja/stavljanja koliko god pazljivo to radio i nece sjest pravilno nazad
i iritirao me onaj mali metalni komadic koji je virio iz rupe gdje je pojacavanje/stisavanje zvuka , a isto je imao i sensation
Definitivno nemam problema s tim gumbom (da kucnem o drvo)...
A taj poklopac... to je druga priča.. sjedne on na mjesto, ali malo škripi.. kad se navikneš, nije nikakv problem
Kako volim kad ljudi koji nikad nisu imali htc pričaju nešto o njemu.
U toj cjenovnih kategoriji sam imao sva tri: Desire Hd, Optimusa i trenutno imam Galaxy s plus.
Po samom dojmu mobitela, izradi i izgledu, uz Desirea ova dva izgledaju kao igračkice.
Najbolji ekran ima s plus, najbrži je kod surfanja, lagan je i ima poprilično solidnu bateriju. Minus je kamera bez blica.
Optimus ima ok kameru, al se ono staklo zna zamutiti pa to treba paziti. Iako je dual core, ništa posebno se to ne primjeti.
Desire ima puno rama, i to je veliki plus uz već spomenuti izradu i izgled. Plus je sense, iako je netko nabrajao da usporava mob, meni ništa nije štekalo, a izgleda sjajno.
Ja sam trenutno na Galaxy s plus. Mob je odličan, a od navedenih se najlakše kupi za neku ok cijenu. Desire hd nebi opet kupio jer se za parsto kuna više uzme sensation, a za optimusa traže još i više nego za Desirea.
Dual core se primjeti najviše na bateriji :)
Da nemam autopunjač, ne znam kako bih preživio dan s tim mobitelom.
Imao sam ga 8 mjeseci i mobitel je blago rečeno razočaranje.
Kvaliteta izrade je sub par definitivno. Poklopac je labav nakon par skidanja a plastika okolo (okvir tako reći) se izgrebe vrlo brzo, pogotovo dole gdje je micro usb port.
Zvučnik je loš, no ekran je vrlo dobar.
Za Desire HD ne znam, no kada je već u pitanju Desire HD, rađe bih uzeo HTC HD2 koji je vrlo sličan, a podržava WM, WP7, android, samo se mora malo potruditi naći pravi ROM
prvi put cujem da netko kritizira kvalitetu izrade 2X
labavi poklopci su ti kod htc-a a lako ogrebani okviri kod samsunga.
2X baterija barem 2 dana uz puno koristenja , 4 dana uz malo. ako ti nije trajala 1 dan onda ti HD nebi izdrzao pola dana.. bez obzira sto nije dual core.
a HD2 je vec jako star i to se primjeti koji god se OS mucio da stavis na njega.
doug ne širi dezinformacije. nikad mi u ruku nije došao niti jedan htc da mu je nešto bilo labavo ili škripalo. a hrpa njih mi je bila u rukama. o svemu se da diskutirati, ali da je htc labav je notorna neistina. možda kod nekog ko je skidao poklopce kao zadnji idiot.
niti jedan mobitel ne škripi ako ne otvaraš poklopac svaki dan
...se ne izliže ako imaš čiste ruke ili maskicu
Hvala svima na odgovorima, ipak sam se odlučio i kupio Samsung Galaxy S2
Čestitke na novome uređaju ;) .
Pošto je daljnja rasprava nepotrebna, a tema o uređaju postoji, ovu zatvaram. Ukoliko bude potrebe za daljnjom diskusijom, neka me se kontaktira putem PM-a . Hvala
:tclosed: