Desava mi se da se preko noci spoljasnji ekran sam od sebe upali i svetli bez prestanka sve dok ne izvadim bateriju. Da li neko zna u cemu je problem?
Printable View
Desava mi se da se preko noci spoljasnji ekran sam od sebe upali i svetli bez prestanka sve dok ne izvadim bateriju. Da li neko zna u cemu je problem?
šta je to spoljašno??? :creep:= Citat =:
Izvorno postao Artz
jel to vanjski ekran onaj mali??
= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
daj nemoj se pravit!!!
jesi šta editirao seemove!? recimo događaju se razna sranja ako se uljuči opcija da vanjski LCD stalno svijetli? jesi možda stavljao funlight.pat?= Citat =:
Izvorno postao Artz
Jesam editovao, ko jos ti nije radio :)
Mada tu opciju nisam ni dirao ni nemam je u meni -u.
Stvarno nemam pojma zasto to radi.
Jednostavno dok je ugasen telefon nekad se upali tokom noci, nekad ne i tako svetli sve dok ne izvadim bateriju.
= Citat =:
Izvorno postao Artz
opciju da ti je upaljen vanjski LCD nemaš u meniu ni ako je uljučena, a uključuje se u seeemu 0032_0001. preporučam, vrati originalni 0032, a po mogućnosti i funlight.pat.
pokusaj vrati sve sto si mjenjao na mobu pa ispocetka..e da Inovatoru na v525 nema funlight-a tak da to nece bit rijesenje (prije stvaranje novih problema)= Citat =:
Izvorno postao Inovator
= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
znam da nema, nego reko možda je bio nadobudan, pa ih je stavio, kao određena grupacija ljudi koja je to pokušala :creep:
Stavljao sam funlight mada se to desavalo i pre, tako da nije do toga.
Plasim se da nije neki hardware -ski problem.
reci kao ja...da stavio sam ga i samo mi je stvaralo probleme i maknuo sam ga htio vidjet kak to blica bez uspjeha i odusato...= Citat =:
Izvorno postao Inovator
= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
ti i mnogi drugi, vidiš da je i artz stavljao, kako sam i pretpostavio!
svašta smo probali, a malo je rezultata...sad mi je bitno da mi radi mobitel, sudeći prema novim saznanjima i iskustvima o kvarovima.
pozdrav