-
5.1 zvučnici i dvd
Imam doma 5.1 zvučnike, analogne i dvd rom.
Instalirao sam PowerDVD XP, al kad odem u postavke zvuka on me traži da kupim neki paket da bi mogao svirat u 5.1 zvuku. Ovako mi je sve u stereu...
Onda sam probao nero showtime, pa opet isto...
Dal postoji neki način da se "natjera" power DVD da "besplatno" počne podržavat surround?
-
5.1 zvucnici su za pc ili od kucnogh kina? uglavnom moras nabavit plugin koji ce izvest zvuk na svih 5 odnosno i na zadnja 2. u power dvd u postavkama netreba nista namjestavat, vec u opcijama zvucne kartice (ja imam zvuk na ploci i ac97)
p.s. i ja sam se dosta najebo dok nisam to sve skupa slozio da radi kako treba, ali sam slozio.
-
Nije stvar u tome... ja u winampu normalno čujem zvuk na svih 6... U igricama imam pravi surround, ali kad uključim powerdvd, on radi isto što i u winampu: stereo razdjeli na 6 zvučnika, a ja to ne želim. oću surround, 5.1, da je svaki kanal različit. za to mi treba neki plugin za powerdvd koji omogućava PRAVI 5.1 zvuk...
-
-
makni taj xp. ja imam power dvd v5 i bez problema u opcija narihtam zvuk
p.s. sjecam se kad sam isprobavao te dvd programa da taj xp nije nesto radio kako treba, jednostavnost = uspjeh