-
S65 patchs i aplikacije
1. Molim vas možete li mi objasniti zašto mi kad idem u v-klayu na read memory da izvučem fullflash iz mobitela piše " A hardware 1\0 error was reported while accessing COM4- Loader: Open: No answer from boot ChaosKey2.bin
2.Imate li možda koje aplikacije za ovaj mob-please?
Hvala!
-
1. zato sto nije dobio odgovor od bootcore-a sa moba. Dakle kad stisnes to sto imas stisniti, trebas stisniti crvenu tipku mobitela - kratko, ali dovoljno dugo i pritom paziti da se mob ne upali. E sad - sve ce to raditi dobro ukoliko imas neoriginalni serisjki data kebel ili USB kabel. A imas li originalni kabel, trebas ga modificirati. Jos jedna stvar, ako koristis neoriginalni kabel, trebaju ti jos neki fajlovi koje mozes skinti na www.siemensfreaks.com/php/programi.php - to ti isto ne treba ako imas originalni kabel.
A ako imas neoriginalni kabel i imas ubacene ove fajlove, onda jos trebas patch-irati bootcore da bi V_Klay prepoznao mob, a to mozes sa jednim Java midlteom, kojeg također mozes skiniti na www.siemensfreaks.com/php/unlock.php (x65 bootcore patch). Za njega OBAVEZNO prati upute koje dolaze uz midlet.
2. Nemam na zalost
-
imam originalni usb siemensov i da li bi za njega trebao što skidati da radi patchiranje?
-
evo skinuo sam bootcor i sve radi dobro.Da li se vama skidalo onako dugo fullflash i koliko bi moralo biti to mb sa s65.Jos me samo zanima kako da to ponovno ubacim u mob?
Hvala!
-
ubacis isto onako kako si i ocitao, samo kliknes write memory umjesto read memory...
neznam koliki je fubu od s65...
-
Ako je na M55 14 MB na S65 može biti samo veći. A onako dugo je relativan pojam. Uglavnom ako je brzina dobro namještena može potrajati, po mojoj slobodnoj procjeni, do pola sata.