hacker i msan imaju nagradnu igru gdje je nagrada racunalo od 20000kn. vise o tome ovdje
dakle ko to nebi pozelio :comp:
Printable View
hacker i msan imaju nagradnu igru gdje je nagrada racunalo od 20000kn. vise o tome ovdje
dakle ko to nebi pozelio :comp:
"HACKER, prvi hrvatski časopis za PC igre
Čakovečka 17
10 000 Zagreb"
hebote pa to je nedaleko od mene!
jesi vidio komp? samo cu reci, 2 gb memorije, 2 nvidie 6800!
da stvarno prestrašna konfiguracija.....
još samo trebam slogan smislit i bit će moja;D
"Strašna" nije dovoljna riječ...s tim si car...barem 4 god imaš osigurano igranje igri bez ikakvih promjena na kompu...ja sam već smislio slogan;)
Bas je pila od kompjutera... jos da su stavili FX-55 ili AMD 64 4000+ u njega mozda bi smislio neki slogan... ovkao nevrjedi :D
Koje ružno kućište...
da je bar crno...
meni je kučište ok...nešto kao "Acer Ferrari"...ali ima nezgodno otvaranje...
meni je isto kučište OK....
...ti bokca,kakvo je to kućište...a za sudjelovanje moram kupiti hacker,a to mi se baš i ne da...
Takvo kućište je i na www.odlikasi.hr
zar je kuciste toliko bitno da mu posvecujete toliko paznje?! ja bi ga ionako odma razgolotio. i da cujem vase slogane
takav komp je frend kupio na akciji odlikasi
Ja sam smislio nekoliko slogana :thumbup: !!!Vi ste to primjetili tek sad!Ja o tome kompu sanjam već 3 tjedna!!Ali zašto na njihovoj web stranici piše da je adresa Čakovečka 17,a u Hackeru piše Koranska 2!!Na koju adresu da onda pošaljem!! :confused: :confused:
eh jos da kupim haker bilo bi sve u redu...samo sto ga nisam kupio vec zadnjih 5 godina...
shta ce mi kad imam net i na njemu recenzije igara...eh...
je.... samo se vi nadajte da ce te osvojit to.... vec oni imaju nekog kome ce to smjestit.
nada uvijek umire posljednja;D
da a nada je najveca kurva u selu :D
Daj mi odgovorite na koju adresu da pošaljem???
pa onu koja ti je u hakeru napisana...
ma kuciste je jadno ali ono unutra se gleda lako je kupim novo akomi se nesvidja=)
Nema veze kaj je kučište jadno,al ima prvu SLI Nforce 4 matičnu i dvije 6800 ultra i ostalo je dobro!!još ga dobiš besplatno(ako te odaberu za najbolji slogan)!!!
Budući da je nagradna igra trajala do 14.1.2005.(DANAS)!!Znači gotova je!!!!!Mogli bi napisati koje ste slogane poslali!!!!
niti jedan. nikad nisam dobio nes na nagradnij igri pa ne vidim zasto bi sada...
kupit cu ja to....