...koristi li ga itko...
...ja sam probao danas sa frendom razgovarat...ima malih problema sa kašnjenjem (pa ono,ja ipak imam modem,dok frend ima ISDN pa njegov glas brže dolazi)...uglavnom,zadovoljan sam...
Printable View
...koristi li ga itko...
...ja sam probao danas sa frendom razgovarat...ima malih problema sa kašnjenjem (pa ono,ja ipak imam modem,dok frend ima ISDN pa njegov glas brže dolazi)...uglavnom,zadovoljan sam...
Daj malo više napiši. Di ti se frend nalazil? Za one koji ne znaju kako doć do softvera i sve kaj može bit interesantno.
Ja čekam ADSL pa bum onda probal.
Ma vrlo je lagano korištenje čak i teški neznalice bi to skužili...probajte dobro je!;D
...pa frend je u selu...skype sam našao na Bugovom DVD-u...verzija 1.0...
Skype se može i skinuti s neta, cca. 9.5 MB, program su kreirali tvorci kazaa-e, ja sam isto imao problema sa kašnjenjem, ali ja sam na modemu, glas od frenda koji je na bržoj vezi je dolazio čisto ok.. Uglavnom za modem ne bih preporučio, još mi na modemu najbolje radi MSN Messanger...
ja se čujem sa frendom iz Kanade. ****** oni imaju 1Mbit/s u uploadu pa mu nije problem. Zvuk je odličan doduše spojen mi je komp na liniju. Kad pričamo meni je DL do negdje 4 KB/s što i nije previše zahtjevno.
Jel to besplatno, odnosno jel se sto osim prometa naplacuje?
ok imam 2 pitanja:
1. kakvu opremu moram imat (mikrofon,slusalice?)
2. jel mogu ja stog programa zvat nekog na telefon,mobitel... ili samo na komp
1.mikrofon i zvučnike ili slušalice
2.možeš zvat na fixni,za mobitele nisam siguran. trebaš kupiti kredite na njihovoj stranici za takve pozive,inače je comp-to-comp zvanje besplatno.
ak si faca možeš i dobit svoj telefonski broj u USA.
Je probao tko preko modema? Meni je zvuk super, ali nakon minute počinje toliko zaostajati da postaje nepodnošljivo.
Imaju Skype telefone i masu korisnih informacija.
http://www.skype-info.com
imam voipstunt program za zvati i mogu sa njime razgovarati samo 1 minutu i onda prekine i traži da kupim neku credit cart
Imam ADSL.
Znalo je biti nas 5 u chatu tako,
i predobro je :D
...čitaj naslov pa pitaj nešto ako ima veze s time, a ne s nekim drugim programom...prouči pravila...= Citat =:
Izvorno postao LORRY
Imam par pitanja u vezi Skype-a...
Zanima me da li se može normalno zvati na fiksnu liniju ili mob? Da li se to dodatno plaća?
koliko vidim na linku što ga je stavio kezo, plaća se 10eura... A koliko košta minuta razgovora?? Da li je to isplativije nego poziv sa fiksnog na fiksni telefon?
Ako se ne varam da bi zvao na fiksnu i mob. trebaš neke kredite kupiti. Isplativost je relativna, ovisi gdje zoveš, za međunarodne/kontinentalne pozive bi trebalo biti isplativo naravno..
ma našo sam nešto....
platiš 10eura za 3 mjeseca, ili 30eura za 12 mjeseci...
minuta poziva je 0.343kn... e sad, koliko je to isplativo nemam pojma... ali zasad odustajem od toga...
vidio sam u mobilu #76 dva voip telefona...to mi izgleda super..makar su malo skuplji...pa isplativo je zvati sa skypa na fix. i mobov..samo je šugavo kada tebe zovu zbog broja......ako se sječam imao sam referat prije cca. god dana pa se josh nečeg sječam..valjda..
da, minuta poziva je jeftina... 34,3lipe...
kako misliš kad tebe zovu zbog broja??
pa kad tebe zovu na taj broj od skypa...kuiš recimo da doma uopće nemaš fiksnu liniju..(koju moraš imat ak očeš adsl)..i pa kaj nije da sa fix ili moba možeš zvat na komp...tj. skype..kuiš?
Kužim, kužim...
To je malo bezveze... al dobro...
Jel se moze negdje u HR kupiti skype kredit za telefoniranje na fiksnu mrezu?
Mislim da ne, ja kupujem prek kreditne kartice na Skype stranici i nikakvih problema nisam imala, sve je gotovo za 10 sekundi. Inače, pozivi na FIKSNE telefone u inozemstvu su neusporedivo jeftiniji, tako ja minutu s Njemačkom plaćam 0.017 eura iliti 1,7 centi iliti manje od 15 lipa po minuti, a zvanje s kućnog me dođe oko 3 kune. You do the math. Zvanje mobilnih mreža je skuplje, ali opet isplativije.= Citat =:
Izvorno postao SEGA
ma skype je krs imao sam ga prije dok nisam saznao za msn i icq.Na skypu sam napisao busy i otiso van kuce nesto kad ono dos natrag komp mi bio pun virusa i neko me naso onak bzv.poslo mi viruse i morao sam ga obrisat i nije mi zao jel je yahoo i msn puno bolji.