Spojila san se na internet preko wireless i piše mi da je spojeno al nemogu otvorit niti jednu stranicu.
jel itko zna u čemu je problem jel moran nešto podesit?
Hvala
Printable View
Spojila san se na internet preko wireless i piše mi da je spojeno al nemogu otvorit niti jednu stranicu.
jel itko zna u čemu je problem jel moran nešto podesit?
Hvala
Premalo detalja. Koji provider? Radi li preko mobile interneta? Drugi browser? Druge postavke za WLAN?
nije premalo detalja samo resetuj mobilni i to je to
pozdrav,
imam problem kod E6 sa internetom
radi se o konkretnom: na mob sam postavio mail, kad se spojim preko wirelessa jednostavno nakon spajanja "osvježim" i šljaka, mogu bez problema slati i primati mailove, isto sa faceom,
ono što mi predstavlja problem kada se spajam na internet preko mreže (3g u pravilu), nakon spajanja sve stranice mogu se normalno otvoriti, ali ono što imam postavljeno u mob (mail, face ...) nemože otvoriti, odnosno npr mail imam po defaultu napravljeno, kod osvježavanja ne primim mail, niti mogu istog poslati
pokušao sam se igrati u postavkama mrežne veze (pitaj po potrebi, Internet, WAP usluge, Nekategorizirano),i bilo koju opciju da odaberem ostane isto
dali je netko imao sličan problem, ili još bolje ako zna kako riješiti ;)
zahvaljujem
LP
koji mail provider? koji ISP za wireless?? koja mobilna mreza? koji su ti incoming&outgoing mail serveri?
- radi se o gmailu
- wireless mi je mislim u cijeloj priči nebitan jeli sve šljaka ok (spajao se kući, u bircu, hotelu...),
- simpa prejaka opcija ( samo uz zadržavanje starog broja -095)
incoming&outgoing mail - to nisam siguran na što se odnosi: to je poslužitelj dolazne pošte: imap.gmail.com
- ili je to Mail for Exchange