-
HTC One X vs Galaxy S3
Pozdrav ljudi.
Malo sam u nedoumici. Imam priliku kupit ovaj telefon dosta povoljno, al me muči dal da čekam SGS3 ili novi iPhone. Muče me ovi problemi sa škripanjem i prelijevanjem boja. Kako je to riješeno, odnosno dali se isti javljaju i na najnovijim serijama (ako ih uopće ima)?
-
Kupi telefon ako jos k tome imas povoljniji uređaj. Oba koja si spomenio nisu u ponudi i tko zna kad ce. A s ovim neces biti razocaran. Malo je napuhano to s tim problemima pogotovo s preljevanjem boja. Kad ga pritisnes ko slon onda radi malo ali cujem da je to rijeseno, a skripanje na svim test uredjajima s kojima sa dolazio u doticaj je nepoznata stavka. Naravno prvo uređaj pregledas i kupis ako je sve ok
-
Teško je usporedjivati s uredjajima koji još nisu dostupni.
-
razlike su po meni male i svode se na to koji ti bolje lezi i koji tip ekrana ti odgovara....
S3 jos nije u prodaji pa je tesko napraviti pravu usporedbu,a i usporedba sa iPhonom 5 ce pricekati jer po svemu sudeci u prodaju dolazi tek na jesen....
-
..ako ti se ceka do izlaska iPhone 5.. no, nekak sumnjam u to..
moj pick je One X, jer je hebeno mnogo ljepsi... performanse, kameru, sve to mi smijesno usporedivat jer razlike skoro i da nema....
cinjenica da nemozes maknut bateriju, i da je malo manja, fiksni storage, i izbocena kamera, beats audio, sense.. to su detalji di bi trebal moc se odlucit...
-
Kupi HOX,prvo ga pregledaj,neces pozalit,uređaj radi odlicno,a sto se tice ovog pucketanja i razljevanja boja,u normalnoj upotrebi se ne razljevaju boje,a pucketali su određeni modeli,to lagano možeš provjerit pritiskom ekrana,ako i najmanje pucketa,ne kupuj baš taj koji držiš u ruci,probaj neki drugi. :)
-