Evo 3D vs Arc S vs Nexus S
Pozdrav...ovako zanima me vase misljenje...
Uzimat cu si novi mobitel,e sad glavni favorit mi je HTC EVO 3D,al se bojim da ce mi biti ogroman(nazalost nemam ga gdje isprobati)...
Pa sam gledao onda npr Xperia NEO V,Arc S, One V,Nexus S...
Cak sto se tice cijene EVO bi kostao 2200 kuna mislim dosta prihvatljivo, posebno jer je One V 160 kuna jeftiniji, a mislim ipak dosta losiji ,ARC S je 60 kuna skuplji, a također koliko sam cuo losiji mob od EVA dok je NEO V i najjeftiniji i on kosta 1660 kuna,pa opet gledamo ako mi je EVO 3D prevelik onda bolje uzeti NEO V nego ONE V kad je vec toliko jeftiniji...
ARC S je negdje slican po dimenzijama EVU al je ipak dosta laksi pa je i manje glomazan...
Uglavnom ja bi mobitel uvijek nosio u dzepu,koristio za slusanje glazbe,surfanje,igranje igrica(zbog igrica se najvise bojim uzeti neki sa slabijim procom) itd. pa ako ga ima netko tu po vasoj procjeni je li on ipak preglomazan,imate li osjecaj kao da nosite ciglu u dzepu sa onih njegovih 170 grama,dakle opcenito jel smetaju dimenzije njegove kad ga ne koristite,dakle kad je udzepu,jer pretpostavljam kad ga koristite onda je lijepo kad je ekran veci...
Mozda je pitanje moglo u neku drugu temu,al posto ovo pitam iskljucivo zbog EVO 3D moze i ovdje :D
Mobitel mi se sviđa po svemu osim po dimenzijama,a s obzirom da mi prijatelj ima Desire S ekran od cak i 3.7 inca mi ne izgleda prevelik i NEO V bi uzeo odmah al bojim se kako bi ICS djelovao na njemu(ako uopce bude dolazio),kako bi igrice radile itd.