-
Problem:Cannon Fodder 3
Pozdrav svima! Imam problema sa tom igrom. Skidala sam ju s neta i przila na cd instalirala ju,i crack sa cda kopirala u direktorij di je igra,i isla sam ju pokrenuti i uvijek mi javlja ovu gresku:
http://imageshack.us/photo/my-images/220/problemmm.jpg/
Kaj da radim da mogu igrati tu igru? Da li je netko imao takav problem?
Unaprijed hvala :(
Lijepi pozdrav
-
Problem je u starijoj grafičkoj kartici koju posjeduješ :)
Bilo bi dobro kad bi stavila specifikacije svojeg kompa pa da vidimo da li je problem hardverske (prestara grafa) ili softverske prirode. Nekako naginjem ka hardveru :)
-
Intel Celeron CPU 2,40 ghz
1,50 GB RAM
ATI RADEON 9600
-
Tako je, u pitanju je stara grafička.
Tvoja Radeonka 9600 podržava Shader Model 2.0 dok za ovaj Canon Fodder treba grafička sa minimalno Shader Modelom 3.0
-
Ma da hm?? Koju graficku da kupim da bih mogla igrati cannon fodder a da mogu igrati ostale igre? Koju graficku preporucujete? Moze od 512 mb ili 1 gb.
-
Ne siječam se dal su se te radeonke radile za PCI express. Možeš nam dati i točan model matične ploče, jer ako imaš stari AGP utor, preostaje ti kupnja (više manje) cijelog kompa ili kopanje po oglasniku za jačom starom AGP grafičkom.
-
Tako je, 9600 postoji samo kao AGP verzija tako da ti preostaje kupnja neke starije kartice koja podržava Shadere 3.0
Po meni osobno neisplativa investicija, puno bi bolje bilo da nekako sakupiš lovu i kupiš novi komp. Danas gotovo najjeftinije komponente nadjačaju tvoj trenutni komp za dosta :)