zasto je ovaj mob vako glup. nista nemogu sa njim. ni primat datoteke preko bluetootha ni downlodat nista sa neta . ima li netko iskustva sa vakim mobom da mi napise stogod o njeme.sta i kako
Printable View
zasto je ovaj mob vako glup. nista nemogu sa njim. ni primat datoteke preko bluetootha ni downlodat nista sa neta . ima li netko iskustva sa vakim mobom da mi napise stogod o njeme.sta i kako
imam taj program,ali zasto vaki telefon imat kad se moras na pc spajat. ja sam naucio na symbian i android. ovo je nesto sasvim novo za mene. cak i skype nisam mogo skinut dok nisam update mobitela naapravio.al sakjp je za njeg tek i izaso,u drugom mjesecu men se cini. zasto nemrem sa bluetoothom da se spojim sa drugim mobitelom,da primim datoteku,jel ima kakav program za njeg kao sto je x-plore. potrebni su mi odgovori ljudi:|
Dobro došao u wp7 svijet :) Inaće prije nabavke nekog mobitela potrebno je malko se raspitati o OS-u koji je tu jer danas je to potrebno znati... Bluetooth imaju neku politiku da nedaju razmjenu osim preko PC što i mene živcira ali eto... Ne fali mi to sad toliko. Provaj sa nekim da ti pošalje na mail ili whatsapp pa preko moba to spremiš sebi.
joj zar nitko drugi nema nista za napisat o ovome mobielu