Samsung Galaxy Mini Vs Nokia N97 Mini (Savjet)
Zamolio bih nekoga za savjet.
Uskoro mi stiže novi Samsung Galaxy Mini S5570.
Namjeravam ga zamjeniti za Nokiu N97 Mini, može li mi netko
reći kakva je usporedba ovih mobitela i sl. i da li se isplati mijenjati
staro za novo.
Ujedno gdje se može kupiti okvir za Samsung?
Samsung Galaxy Mini Vs Nokia N97 Mini (Savjet)
= Citat =:
Izvorno postao
84737
Usporedba ovdje.
2 različita OS-a, 2 različita svijeta.
1. je među najslabijim androidima, 2. je mob kojega je vrijeme polako pregazilo.
Nokia ima rezistivni ekran na kojega se više ja nebih mogao priviknuti, lošiji OS (ne lošiji da je on loš, naprotiv - nego aplikacija jednostavno za njega sve manje) sa druge strane je čvrst i kompaktan uređaj, sa boljom kamerom, elegantniji je naspram Samsunga i usudio bih se reći još uvijek bolji.
Nemogu glas ipak dati niti jednome, dugo vremena sam bio na Symbianu, više se nebih vratio.
Galaxy mini će ti isto zadavati glavobolje jer je hardverski anemična stvarčica na uvijek gladnom resursa Androidu.
Razmisli koji OS preferiraš, što ti je najbitnije na mobitelu. Vidi u kakvome je Nokia stanju, pa sam odluči.
Radi se o tome da sam dugo na Noki-i. Imam Nokiu E71 i dosta kontakata koje bih
mogao prebaciti da ih sve ne moram ponovno ukucavati jer se radi o istim OS-ima. A kao što si i sam spomenuo, naviknuo sam se na Nokiu i njene aplikacije.
Što se tiče Samsunga, nisam ga uspio još isprobati, tako da ne znam kakav je Android OS?
Još ću razmisliti, pa naknadno odlučiti.
Ako te mogu zamoliti gdje se može nabaviti okvir i zaštittna folija za Samsung ako se
odlučim da ostanem na Samsungu?
Hvala na odgovoru!
Lp