-
problemi sa blokiranjem
evo skinuo sam sl45explorer i mislim super,al onda probam stavit neke animacije u mob(prek onog programa koji se dobije na mini cd-u,drag&drop metodom)i pre dugo mi ih je kopirao na mob,i onda sam i to nasilno prekinuo i sad mi se mob smrzne kad ulazim u animacije i prek moba i prek tog programa(sa mini cd-a)!!!To mi se događa od onda kad sam 1. put pokrenuo sl45expl,pobriso sam ga sa kompa i sad mogu ulazit u sve druge foldere(SMS,voice memo itd)al mi se i dalje zamrzava kad pokusam uc u animacije!!!pokuso sam pobrisat cjeli folder al ni to neide!!!radi se o me45!!!jel neko zna rjesenje!!!!:confused: :confused: :fried: :fried:
-
Napravi backup stvari koje možeš spremiti i formatiraj memoriju na ME45 jer ju komp vidi kao vanjski disk.Poslije napravi nove mape i vrati stvari natrag.
-
da izvučem ovu temu... zbog arhive... je li netko isprobao ovo da može potvrditi da radi?
coma? jel ti uspjelo sredit stvar na ovaj način?
-
Ja sam to radil u više navrata i uvijek je palilo.
-
Komp. prepoznaje telefon kao vanjski disk samo ako imaš windowse XP.
Slična stvar mi se događala s T68i. Kad god bi pokušao ući u My pictures telefon bi se zamrznuo i samo vađenje baterije bi ga odmrzlo da se može koristiti ali bez tog djela (my pictures). Master reset nije pomogao ali upgrade firmwarea u servisu je riješilo stvar.
-
formatiranje je rijesilo problem, tako da to mozes stavit u arhivu,ali mi se to dogadja kad ulazim u favorite,ali to cu rijesit flashanjem!
-
I naravno treba ugasiti mob pa upaliti (Windows fora) pa nema poteškoča - naravno prvo napraviti stvar po Šljaki...