bok ljudi!
zamolio bih vas da me uputite gdje u zagrebu mogu kupiti novu bateriju BST-38.
našo sam u svijetu medija za 200+ kuna ( link ), al bilo bi odlično kad bih mogo nać negdje jeftinije.
Printable View
bok ljudi!
zamolio bih vas da me uputite gdje u zagrebu mogu kupiti novu bateriju BST-38.
našo sam u svijetu medija za 200+ kuna ( link ), al bilo bi odlično kad bih mogo nać negdje jeftinije.
Ako znaš koga tko kupuje na eBay ili sa kineskih stranica (i nije ti hitno najhitnije za bateriju jer se čeka po mjesec dana) neka ti kupi odavde. Nije original, ali su zadovoljavajuće kvalitete te baterije. Platiš čovjeku ćevape i pivčugu, i još ti ostane 100+ kn :)
@meseče,
OBAVEZNO procitaj pravila o naslovima tema, naslov sto si ga ti stavio je previse generalan da bi bio prihvatljiv.
BTW sumnjam da ces original bateriju naci jeftinije. Kao sto su ti rekli mozes probati sa jeftinim kineskim baterijama ali to je uvijek riskantno... Nije uopce iskljuceno da se moze pregrijat i mozda cak i eksplodirati. Ima razloga zasto su original baterije skuplje. Dakle, tvoj izbor.
Pogledaj po oglasnicima(njuskalo, plavi) i po forumskim oglasnicima. Sigurno ćeš nać nešto, ako ništa onda u kranjem slučaju takvu kakva je na Dealextremeu(al eto, nećeš morat čekat).
hvala svima. vjerojatno ću se strpit još malo i uzet original iz svijeta medija. ne želim riskirat sa kineskima.
@ravilov, ok za naslove. bum pogleal pravila.
pozdrav!