Pozdrav svima ovako zanima me s kojim programom mogu jedan tutorial s jedne stranice skinuti, nije klasicni video vec uputstvo o instalaciji programa i ja ga zelim skinuti i staviti na drugu stranicu pomozite molim vas
Printable View
Pozdrav svima ovako zanima me s kojim programom mogu jedan tutorial s jedne stranice skinuti, nije klasicni video vec uputstvo o instalaciji programa i ja ga zelim skinuti i staviti na drugu stranicu pomozite molim vas
DownloadHelper ?!? Postoji i kao plugin za Firefox.
Razmišljaš li o tome da na taj video netko polaže autorska prava, obzirom da ga misliš negdje drugdje postaviti?
ti si sigurno pobornim ACTA-e kad se toliko brines za autorska prava, a vjerojatno kad se skidaju programi sa laznim kljucevima onda si mozda prvi u tome, ja nicija prava ne rusim zato se smiri
Zamolit ću vas da ne dižete tenzije. Pitanje je postavljeno,odgovor također i molim vas da dalje ne idete od toga. Miroslavov je problem šta će s dotičnim programom raditi sve dok god program nije ilegalan kao takav. Daljnja rasprava na ovu temu o svrsi samog programa je nepotrebna,a temu o ACTA-i i ostalim pokretima slobodno potražite na forumu. Hvala.
Ovo mi je valjda hvala što sam ti jedini odgovorio na forumu kako skinuti video. :banme:.
A moja pitanje nije bilo iz razloga da ti mudrujem tu na forumu, nego čisto zato jer te netko može pitati kasnije zašto si postavio njegov video negdje drugdje bez prijašnjeg odobrenja. Pa da u startu izbjegneš neugodnosti. To mi je bila namjera.
Tko bi se trebao smiriti - to je već druga priča.
Ako želiš raspravljati o ACTA-i Smuchac ti je sve rekao. :)
Ja se izvinjavam na burnoj reakciji ne mislim nicija prava krsiti ni najmanje samo zelim uputsvo za instalciju programa skinuti da pomognem nekom, hvala svima