pls recite mi koliko je velik program tomtom i gdje ga mogu skinuti?
unaprijed hvala
Printable View
pls recite mi koliko je velik program tomtom i gdje ga mogu skinuti?
unaprijed hvala
a cemu taj program
To je program u kojeg se ubacuju mape za nekoliko većih europskih gradova. Ne znam gdje ga ima, ja nisam naišao na to, jedino ti preostaje da s mIRC-a ideš skidat...
Imam ja od lani TomTom, za N-9210. NE znam da li radi i na ostatku Symbiana? I imam podosta mapa. Mogu ti mailat ako hoćeš, pa probaj...
Evo, nađoh ga: SIS file je 339kb, a imam ove mape:
Austria:
Badgastein
Bad Hofgastein
Flachau
Kaprun
Kitzbuhel
Salzburg
Villach
Italija:
Bologna
Brescia
Genova
Milano
Napoli
Padova
Pordenone
Roma-1
Roma-2
Roma-3
Trieste
Udine
Venezia
Verona
Vicenza
pls posalji mi ga na mmajurec@gmail.com
hvala
Check your mail ;)
Majo sumnjam da će ti radit to za n9210, to je posve druga platforma symbiana, ali kad probaš mi javi, pa ćeš mi dat jedan dan ako radi...
De ti njega zazipaj pa ga fino okaci na forum.
Prvo da proba dal radi na series 60... A šta attachmente mogu stavljat samo moderatori?
evo ga probao sam i ne radi
I told you so...
Šteta!
Al mogu ga ja zipat pa nakačit na forum, ako nekome nešto znači... Ili mape, svejedno.
Nego, ja sam HRPETINU softa za 9210 skidao sa Yahoo!Groupsa. Trebalo se registrirat u neku grupu, ali to je uvijek prolazilo bez pol frke, i onda je bilo toga za DL koliko hoćeš.
NAravno, te grupe se rađaju i umiru svakodnevno, tako da su mi svi linkovi (od prije godinu dana) expired. U to vrijeme je bio neki Arapin koji je UPao tonu Symbian softa, za sve verzije Symbian platformi (Nokia, naravno).
Nemojte nista kaciti na forum...
Digni na server pa daj link
Pojavila se mapa za celu istocnu evropu koju koristi TomTom.
Na nokiji 6630 sve funkcionise savrseno ali voleo bi da se javi neko ko ima GPS da isproba u praksi.
Pozdrav!
imam ja gps a gdje se moze skinuti ta mapa za cjelu evropu= Citat =:
Izvorno postao bladeruner
dotsis.com ili
h""p://rapidshare.de/files/10696831/...part1.rar.html
h"":closed: p://www.megaupload.com/?d=ATQE963L
Ja sam probao nadam se da je ista kao i tvoja nije losa samo fali puno ulica ili sami naziv ulica:closed:
a evo ja imam toma sa kartom istočne europe i gps haicom, sve radi sa glasovnim navođenjem super gdje je detaljna karta, zapadnog dijela Zagreba skoro pa nema, vjerujem da je situacija što se tiče pokrivenosti još lošija u manjim gradovima, prema tome neka ozbiljnija navigacija sa tomom ne dolazi u obzir. Za symbian je trenutno najkvalitetnija garminova karta adriaroute no ona jedino radi sa garminovim gps-om - karta+bt gps košta oko 2000 kuna. Za nešto jeftinije treba pričekati VIAgps od Mirea, navodno izlazi uskoro.Inače za navigaciju treba imati auto punjač jer posisa bateriju od moba za par sati (N70).= Citat =:
Izvorno postao bladeruner