eto da se i ja malo pohvalim, sada moj stol krasi, ali doslovno krasi, jedan xerox xl775 crni lcd monitor
kupio ga danas, cijena 3k kn.
slika
Printable View
eto da se i ja malo pohvalim, sada moj stol krasi, ali doslovno krasi, jedan xerox xl775 crni lcd monitor
kupio ga danas, cijena 3k kn.
slika
nice.... samo da još ne reflektira to glanc staklo... ali u svakom slučaju nice!
ne reflektira.... ili bar nisam jos skuzio... zasad je super,a mjesta na stoluuuuuu... da glava zaboli. nisam skuzio zas je taj xerox tanji od ostalih... npr lg i samsung vidio sam imaju iza tanki rub al onda su deblji
ja čekam tanke CRT-ove!;)
kako koji, recimo samsungova 'dali' serija je ultra tanka iza...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
meni netreba tako nesto,ionako imam 16god,pa sam sada vidio u PVC-u lcd monitor ali marka je BELINEA,pa se mislim da li da ga umem jer kost 1800kn i 17inch je,pa sta vi kazete?
Čestitam. Sad imamo iste monitore :D
...mislim da je stvar do napajanja jer tanji modeli pretežno imaju izdvojeno napajanje...
Pa sad mi pored stola stoji 19 inch-ni monitor (lcd) i čekam da administratori isti i postave (naravno na poslu sam)...
Evo upravo čitam da to čudo teži 9.5 kilograma...
Fak sutra će biti zanimljiv dan... :D
dmi, koja marka?
uf 19''! meni je i ovaj 17'' prevelik.
@cyber kako si ti zadovoljan sa svojim?
dmi u pravu si, do napajanja je to uglavnom...
monitor je predivan, nije ni čudo da si si piknuo diNovo uz takav monitor ;D samo kaj nakon 19" ja ne mogu prihvatiti ništa manje, a 19" lcd-ovi su još poprilično skupi...
Ma super je. Ne bi ga mjenjao ni za šta. A još k tome i super izgleda= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
a sta je ko se bavi igricama npr eto nekada kada bi se neko poigrao kako se tad pokazao lcd jer sam cuo da zbog njega znai stopati igrica ....
Stopirati ne, jedino se možda na slabijima pojavljuju "duhovi", ali na sve manje novih monitora.
jedini problem je što 19 inčni lcd-ovi uglavno (osim par iznimaka) imaju jednak broj piksela (u nativnoj rezi) - dakle 1280 x 1024 - što pak znači da na 19 inčnim lcd-ima nije tak dobra slika ko na 17. a 19 inčni CRT-ovi opet imaju istu rezu ko i 17 inčni lcd-ovi... :)= Citat =:
Izvorno postao gog
ja nakon lcd-a više ne podnosim crt...
ma ovaj lcd je zakon..... sva sreca da sam kupio njega a ne nesto drugo za te pare (ati x800 npr)
ma ovo mi je bitno i zbog ociju
e da... recimo ja mogu dugo buljit u lcd, al u crt ne...
I ja. Razmazili smo se :D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Kad je frend doneo svoj komp da igramo u mreži i ja sam malo igrao na njegovom CRT-u i nakon sat vremena me tak glava bolila da nisam mogao gledati
...ma Dell-ov, evo sad je i "kanta na stolu (P4 3.0 GHz, 1MB rama, DVD rom, hrpa USB-ova, preverzija i to sve u crnom)...= Citat =:
Izvorno postao Brunek
Još ću završiti u zatvoru jer sve me nešto vuće da to odnesem doma...
Ajd ne baljezgaj, meni na 1280x960 slika izgleda jednako dobro kao i na bilo kojoj drugoj rezoluciji, a ne kao na lcd-ovim, tako da kada ti lcd naraste još jedan centimetar i kada ćeš moći vrtiti dotičnu rezu onda mi se javi ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
znači nikad ;D
da bar ja imam 1MB rama... ;D ;D ,= Citat =:
Izvorno postao dmi
znam, znam mislis 1gb!
ja sam jucer rezoluciju prebacio na 1280x1024 da vidim kako izgleda na ovom lcd-u i, ostao na tome :) i naviknuo se vec.
e da i jos nesto kako sam ovaj topic otvorio vec da se hvalim, pa onda jos malo da se hvalim, dobio sam danas mis, microsoftov intellimouse explorer 2.0 (opticki bezicni) crni sa kozom odzgora, super je!slikica
Opa! Svaka čast! :) I monitor i miš su ti super, sad ti treba još neka bolesna tipkovnica, pa da ti sve bude crno na stolu :)!
Ja sam danas dobio nešto para, pa sam si mislio uzet ovu tipkovnicu:
http://hgspot.inet.hr/katalog/11138.JPG
Što mislite? I dal se uopće isplati kupovat bežično, dal to radi ko žičano, normalno reagira i sve??