..ima li neko iskustva, kako ubaciti?
Printable View
..ima li neko iskustva, kako ubaciti?
Skini s navifirm-a softver za tvoji mob. Kad ti otvori prvo biraj neki product code uz koji piše balkans. Skini datoteke uda, core, rofs2, rofs3 i napravi flesh s phoenixom. Mislim da samo hrvatski za instalirati ne postoji mogućnost.
Hvala na odgovoru. Sa Navifirm-om sam našao fajlove, ali sam malo zbunjen. Za isti product code pojavljuje se čak tri grupe fajlova. Konkretno, za 701 (RM-774) za release 111.30.609, varijanta _eu_balkans_dark_steel (059J7H7) se pojavljuje tri puta, s tim da nisu u svakom o tih "paketa" isti fajlovi. Neki fajlovi se istina ponavljaju, a i sam Navifirm čekira samo neke. Molim za pomoć, koje fajlove da skidam?
RM-774_111.030.0609_U01.01_79u.uda.fpsx 241,5 MiB
RM-774_111.030.0609_79u_prd.core.fpsx 121,02 MiB
RM-774_111.030.0609_06.01_Balkans_79u_prd.rofs2.fpsx 53,86 MiB
RM-774_111.030.0609_C00.01_79u_prd.rofs3.fpsx 18,75 KiB
Na ova četiri fajla stavi kvačicu i skini ih, ostalo ti ne treba. Ovo sam pogledao u navifirm pod product code koji si naveo, makar je i za ostale isto. U phoenixu fleshiraš mob kao dead phone flash, obavezno izvaditi sim i memorijsku. Tutorijal potraži na forumu ili na netu, ako ne znaš postupak.
Kod ovakvog fleshanja se isto koristi dead phone flash makar s mobitelom je sve ok. Skini noviju verziju phoenixa koja podrzava tvoj uredaj, u ovom slucaju RM-774.
U phoenixu ides open product-izaberes tvoj RM, pod connections stavis no connection, zatim u flashing ides software update, stavis kvacicu dead phone flash(mob spojen na usb ali ugasen), kliknes options odaberes ova cetiri fajla koja si skinuo s navifirma, zatim done i refurbish. Program ce te pitati da neka datoteka nedostaje i da li zelis svejedno nastaviti kliknes ok. Nakon toga ce ti pisati da stisnes i drzis tipku on/off. Drzis dok se mob ne upali tj. dok ne krene flashing.
Iako sam kliknuo na "hvala" mislim da u ovom slučaju to ipak nije dosta i da Ti se moram i ovako zahvaliti. Sada mi je konačno sve jasno, samo da odradim. Na žalost, zbog izvesnih tehničkih problema, telefon mi nije stigao za Božić, biće nešto kasnije - ali makar će biti vremena da dobro utvrdim gradivo :-)
Evo ti jedan tutorial koji će ti pomoći http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=52606.0