http://www.gsmarena.com/zte_racer_ii-4290.php
Vip komplet 699kn
Webshop 599kn
Volio bih vase komentare,ukoliko itko ima ovaj mobitel,planiram da ga kupim!
Printable View
http://www.gsmarena.com/zte_racer_ii-4290.php
Vip komplet 699kn
Webshop 599kn
Volio bih vase komentare,ukoliko itko ima ovaj mobitel,planiram da ga kupim!
Nemam Racer, ali imam gotovo identičan uređaj, Huawei U8150.
Uglavnom sam zadovoljan, sve super šljaka, naravno ne očekuj brzinu i performanse jednog SGS2. Mislim da bolji mobitel jednom prosječnom korisniku ni ne treba.
Racer bi od mog U8150 čak trebao biti i nešto fluidniji i brži pošto ima više RAM-a, 512 naprama 256.
Narucio preko web shopa,eh sad cekam kraj tjedna da stigne pa cemo onda vidjeti!
taman ga jucer kupila..za sad je super :P
Ljudi pomagajte!!! Kako sinhronizirati Vip Racer uređaj sa PC-em?? Pokušavam prebaciti muziku sa kompa na mob, ali komp ne prepoznaje mob!
mob je stigao.najvise sam razocaran slabim zvucnikom,na mobu i slusalicama.a drugo,tipkovnica android me zivcira,nemam zivaca tipkat full qerty tipkovnicu na touch u vodoravnom i okomitom polozaju,skinio sam neku go keyboard,ona ima tipkovnicu sa 3 slova u 1 kockici,imate li preporuku za jos neku takvu.ali i u njoj imam problem'kad udjem u poruku pisat,uvijek mi je ukljucen t9 pa ga moram iskljucivat,a neam u postavkama nigdje da to za stalno iskljucit.ovo mi je prvi android,odma sam sjebo,ostavio ukljucen net prijenos podataka pa mi pojelo 65 kn sa racuna
u srbiju dosao i ne moze se rutovati, niti ga prepoznaje windows, nema neku dobru podrsku. ne moze da se otkljuca i ima bag u softveru.
ne moze se rutovati, niti ga prepoznaje windows
Moj prethodni mobitel je bio brz i touch screen, jeli ovaj mobitel brz dovoljno da bi mogao igrati ikakve igrice?
A koji prethodni uređaj si imao? koji proizvođač, model?
ja imam racer ii poslao sam ga na jamstvo jer je štekao i zagrijavao se mobitel je tak tak.
prije sam imao htc wildfire pa mi ga je netko ukrao u busu ali na odnosu na racer ii htc wildfire je bio bolji.