Samsung G810 Flash - Pomoc
Pozdravljam sve na forumu. Nov sam na forumu i vlasnik (a možda više i ne :biggreen:) Samsung G810 telefona.
Zamolio bih, ukoliko je uopšte moguće, za savjet na koji način izvršiti flashovanje gore pomenutog telefona, koji je uništen instalacjom nekompatibilne teme, pa sada više nemam sliku na ekranu. Ne trebam ni spominjati da ne znam, niti više imam mogućnost da saznam koji je firmware u telefonu (znam samo da je imao Cro i Srb jezike po default-u). Jedino što mi je poznato su s/n i FCC ID sa poleđine telefona.
Čitao sam uputstva na ovom forumu, ali moram priznati da nemam blage veze o sljedećim stvarima:
1. Koja je platforma ovog telefona (tj. koji program se koristi za flash)?
2. Koji firmware ubaciti (skinuo sam sve ponuđene na ovom forumu)?
3. Da li je moguće odraditi flash sa običnim data kablom za ovaj telefon (standard to mini usb) ili se mora nabaviti flash kabal za konkretni telefon?
4. Da li je moguće odraditi flash telefona na Win 7_x64 ili moram negje tražiti komp sa XPom?
Ukoliko je uopšte moguće dobiti pomoć ove vrste, molio bih da mi neko da u kratkim crtrama smjernice tipa: koji software, firmware i eventualno neki link za tutorial. :confused new:
P.S. Ukoliko postoji neka kombinacija tipki za reset telefona, mislim da bi i to pomoglo, mada je malo problem jer ne vidim ništa na ekranu...