Eto nabavio sam E90 i stavio zadnji soft koji bi trebo podržavat memory karticu do 16gb,ja imam od 8gb (klasu 2) i umetnem u nokiu i ona ne prepoznaj... dali je greška u klasi ili ? kartica je formatirana i normalno radi na drugim uređajima.
Printable View
Eto nabavio sam E90 i stavio zadnji soft koji bi trebo podržavat memory karticu do 16gb,ja imam od 8gb (klasu 2) i umetnem u nokiu i ona ne prepoznaj... dali je greška u klasi ili ? kartica je formatirana i normalno radi na drugim uređajima.
uopce ju ne prepoznaje? mozes ju formatirati na mobu? nije problem u klasi, probaj s drugom karticom i s ovom karticom u nekoj drugoj nokiji ako imas da vidis dal je do kartice mozda... ako ju druga nokia prepoznaje, probaj na njoj formatirati...
ne mob ju ne prepoznaje pa ne mogu ni formatirat,formatiro sam preko kompa ali nista dalje.. Kad madjem neku drugu javim kako je proslo.
Eto da vas obavjestim,znači dotičnu 8gb karticu stavio sam u nokiu c1-01 i odma ju je prepoznala,formatirao sam je preko računala još jedanput i c1 sve izvrsno prepoznaje,no dok stavim u e90 piše da memorijska nije pronađena,sad nemam niti jedne druge sd da probam,dali je moguće da ne valja micro sd čitač na e90 ?
ili je otisel citac ili ipak ne moze prepoznati 8gb... moze biti i da taj model kartice ne zeli prepoznati, a sve ostale hoce, kak je nekad davno bilo sa przenjem i reprodukcijom CD-ova... probaj ispuhati citac, mozda se nakupilo prasine...
Ja isto mislim da je do kartice,jer je s 2gb radilo,tako mi je barem lik reko od kojeg sam kupio (siguran je kupac tj. na bijeloj listi na jednom forumu), probat ču nabavit drugu karticu pa vidjet kaj če reč :D puhanje nije pomoglo :P čak ni kompresor...