-
3GS gubi mrežu non stop
pozdrav, 3gs gubi/ traži mrežu non stop. u cijelom danu, mozda bude sat vremena ispravan pa dobijem sms o propustenim pozivima. nekad kad pise da ima mreze i tada sam nedostupan. Tu i tamo uspijem uhvatit mrezu i ostvariti poziv.
Tek mi frend dao da vidim sta je, pa molim misljenje il ga vracam ujutro ako nema spasa.
Jedino znam da je gore 4.3.5.(8L1) modem: 06.15.00
Ostalo sve radi, osim safarija koji se ne otvara(odmah se srusi).
neobično. Probao sam bonbon i tmobile karticu stavljat. sumnjam da su stare, jer na drugom iphone-u je radilo normalno.
Da li je moguće da je samo softverski,ali da bas nema 90% vremena mrežu je cudno. ili se nesto zdrmalo s antenom.
Koliki bi bio u tom slucaju popravak?
ps. Isprike, nisam stigao prelistati ima li posebna tema za ovakve probleme.
-
Bok.
Ovak isti problem sam imal i ja. Meni se to događalo dok sam uključil 3g mrežu. Onda mi se mobitel cijeli gubil sam od sebe tak dugo dok nisam isključil 3g.
Riješil sam problem slanjem mobitela na garanciju i oni su mi obrazložili kao hardwerski problem i dali su mi novi mobitel.
Probal sam updete ovo ono al ništ nisam uspel dobit.
-
Ja sam imao isti problem sa potpuno novim 3gs-om. Nazovem SZK i tip mi kaže servis rules. Potpuno novi, zapakirani pa servis, moš mislit. Slučajno sam prolazio pored prodajnog mjesta Tiiiiiiiii coma i objasnio slučaj. Teta mi daje novu karticu, staru pogasi i uređaj radi. Objašnjenje: ako ste ikad svoju sim karticu stavljali u card reader pa je nakon toga stavili u tricu, neće raditi. Nevjerojatno, ali istinito.
-
Tak je, vjerovatno je kartica otisla, u zadnjem slucaju napraviti restore, pa ako to ne prolazi, znaci da je hardwarski kvar.