Upute, opći tutorial i sve potebne linkove imate u ovoj temi.
A u ovoj ostavljamo prostor za sve ostalo...
Printable View
Upute, opći tutorial i sve potebne linkove imate u ovoj temi.
A u ovoj ostavljamo prostor za sve ostalo...
Dodani glasovi; u šestom postu se nalaze.
Postovi ovdje obrisani jer su nepotrebni.
helloo.
probala sam skinuti sve moguće verzije karata ali linkovi ne rade. niti jedan.
ima li netko nove linkove karata.
hvala :wave:
poz...
imam htc desire i instalirao sam ovaj novi igo my way i javlja mi grešku odmah kod otvaranja aplikacije, "error:no language files were found". jezik sam skinuo iz 6. posta. gledao sam da stavim sve po uputama, file nije zipovan... nisam skinuo osnovni (Basic) iGO folder, neznam dali to ima kakve veze.
molim pomoć
Meni je zapelo na "no language files were found".
Skinuo sam Hrvatski jezik - iGO8
i stavio ga u ...sd:\IGO\content\lang\
gdje griješim?
Da li je lang file u .gro formatu?
ne. ima mapa "i18n" i 5 drugih fajlloova.
Onda si skinuo lang za neki drugi OS (iOS?) ili si raspakirao lang file. Moraš imati nešto tipa Lang_Croatian.gro i to ide u SD\iGo\content\lang\
meni je falila fila u .gro formatu i kada sam nju ubacio išlo mi je dalje i javilo grešku sa voice. tu nisam imao ništa i kada sam je ubacio nije javilo nikakvu grešku, ali me je izbacilo. inače prije sam imao stariju verziju motonava koju sam normalno instalirao. mislim da je ova kompliciranija, ali sigurno da je kvalitetnija, a ja sam negdije očito napravio neku glupost. probati ču još vrtiti pa ako treba tražiti ču pomoć..
pozdrav
Jao, ekipa sorry. Krivi file je stavljen.
Dajte probajte ovaj pa javite jel radi, sad bi trebalo(u raru je gro file).
https://rapidshare.com/files/4599242...GO_Android.rar
Sad je krenulo, ali je opet stalo ovaj puta "no voice files were found"
U mapi voice sam isto stavio ono što sam skinuo od linkova iznad. dvije mape (audio i config), te 4 fajla, dal je to dobro ili mora ići isto .gro file?
sad je prva liga, ni na kraj pameti mi ni bilo da treba staviti u zip formatu, al dobro.
Navigacija je predobra ovak vizualno i po opcijama.
meni je proradila, ali sam zamijenio skinove. 3. skin sam zamijenio možda sam i ja zabrljavio.
hvala svima........
Na našu žalost, linkovi za downalod karti su "probijeni", datoteke su izbrisane te se ne mogu više skidati, imal ko za mene kakvo rješenje, po pitanju nabavke karti, po mogućnosti tomtom...
Pričekaj malo pa će netko ponovo uploadati linkove ili pogledaj ovdje : http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=705&t=236643
Koja je karta od ove tri najbolja za HR?
Pitanje u vezi HNR files-a. Da li stavljam svih 8 datoteka ili samo onu koja mi treba (easy, short, economic....)? Ako idu sve, gdje onda biram koji način kreiranja ruta želim?
Po mom mišljenju LOCAL PROVIDERS : http://igomaps.pennyhosts.com/topmap.html
Pozdrav kolegama
Evo odmah na početku zapeo sam na 2. koraku kada prebacim file igo iz skina reborn rezolucije 480x320 jer nema moje i instaliram aplikaciju dobijem na mom uređaju (Samsung Galaxy S2) error koji glasi User interface resolution 480x762 is not supportet or compatibil skin can not be found.
Jel može mala pomoć, gdje da nađem skin koji odgovara mom uređaju i kako da nastavims instalacijom.... hvala unaprijed, živili